Docent Nederlands eerstegraads (schooljaar 2020/2021)

Britt Dackus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Britt Dackus
MEI 14
Limburg Permanent HBO
13.06.2020 100543622
Solliciteren

Over de functie

Wil jij leerlingen van alle leeftijden de schoonheid van de Nederlandse taal laten ontdekken?

Dan ben ik opzoek naar jou!


Als docent Nederlands eerstegraads ga je dieper in op de Nederlandse literatuur. De Nederlandse taal heeft geen geheimen meer voor je! Je weet daarbij natuurlijk alles van grammatica, schrijf-, lees- en spreekvaardigheid. Je vindt het tof dit met passie over te brengen en raakt enthousiast van het motiveren van leerlingen of studenten. Je voelt je ‘zo trots als een pauw’ wanneer jouw leerlingen de geleerde stof kunnen toepassen.


Als docent draag je dagelijks bij aan de ontwikkeling van studenten of leerlingen.

Verder heb je affiniteit met bovenbouw leerlingen of hbo-studenten en werk je nauw samen met andere gedreven docenten uit het team.


Werken in het onderwijs is soms zwaar… en dat weten we bij Maandag. Daarom belonen we dat graag met goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, eventueel een leaseauto en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy. Natuurlijk bieden jouw accountmanager en recruiter ook altijd een luisterend oor en kun je daar ten alle tijden terecht met al jouw vragen, onzekerheden en successen!


Ben je nieuwsgierig geworden? Gaan wij samen het gesprek aan over jouw toekomst als Nederlands docent eerstegraads? Stuur je CV op naar britt.dackus@maandag.nl of bel/app naar 0630977812.

Functie eisen

·      Je hebt een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands of je volgt de opleiding tot docent Nederlands eerstegraads;

·      Je hebt passie voor de Nederlandse taal en het lesgeven;

·      Je bent communicatief vaardig;

·      Je bent pedagogisch en didactisch vaardig.

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Britt Dackus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Britt Dackus