Docent Engels

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
MEI 19
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
18.06.2020 100151624
Solliciteren

Over de functie

The influence of a good teacher can never be erased.

Is dat een doel om in jouw carrière als docent Engels te bereiken?


Als docent Engels bij Maandag® ben jij op zoek naar een dynamische baan als leerkracht. Je hebt affiniteit met je leerlingen en je past je lesstof aan op hun belevingswereld en de praktijk.

Je bent creatief, energiek en met jouw passie voor de Engelse taal maak je de studenten net zo enthousiast voor deze taal.

Als docent Engels signaleer je verschillen in leerstijlen en hier pas jij je manier van lesgeven en werkvormen vlekkeloos op aan.


En verder...


  • Als docent Engels bij Maandag® kun je ervaring opdoen op verschillende scholen
  • Als docent Engels blijf jij je graag ontwikkelen en dat kan bij Maandag®
  • Jij maakt onderdeel uit van onze club Maandag®

Functie eisen

Je bent een positieve persoonlijkheid die mbo-studenten wil voorbereiden op de praktijk. Deze doelgroep heeft jouw voorkeur. Je weet van aanpakken en bent didactisch -en pedagogisch vaardig. 


  • Je spreekt Nederlands
  • Je hebt een eerstegraads/tweedegraads lesbevoegdheid of LIO in het vak Engels
  • Je bent 0,4 tot 1 fte beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris; de inschaling van het CAO onderwijs wordt aangehouden, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van het thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens