Docent bij MAANDAG!

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
MEI 19
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
18.06.2020 100266160
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als docent op zoek naar afwisseling, uitdaging en (zelf)ontwikkeling?


Uitdaging

Docenten bij Maandag® zijn ondernemend en houden van een uitdaging.

Deze uitdaging vind je onder andere terug in de afwisseling van opdrachten. Dit kan betekenen dat je voor een periode op een of meerdere scholen tegelijk werkt. Op deze manier kun jij écht ontdekken welke doelgroep het beste bij je past. Of misschien weet je dit al en koppelen we je aan een school waar jij je helemaal op je plek zit.


Persoonlijk

Wanneer we kennis maken zullen we niet alleen kijken naar je wensen en competenties, maar ook naar wie jij bent als persoon. Op deze manier kunnen we een goede match maken met de school die bij jou aansluit, want werkgeluk is waar we naar op zoek zijn!


Maandag Academy

Docenten bij Maandag® kunnen gebruik maken van de Maandag® Academy. Je hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in zowel klassikale als online trainingen. Hierbij kun je denken aan verdieping in onder andere: vakdidactiek, het omgaan met agressie in de klas en timemanagement.


Alles op een rijtje

  • Afwisseling in opdrachten spreekt je aan
  • Je maakt graag deel uit van team Maandag®
  • Je bent nooit uitgeleerd

Functie eisen

  • Je bent een vakspecialist en in het bezit van je PDG of je bent in het bezit van een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid
  • Je bent 0,4 fte - 1 fte beschikbaar


Heeft het bovenstaande je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek via de sollicitatie button!


Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school binnen ons netwerk die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van het thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens