verpleegkundige complexe somatiek (beademingsondersteuning)

Over de functie

Hier ga je werken


In deze instelling zijn twee verschillende units. Jij gaat werken op de beademingsondersteuning unit. Dit is een afdeling waar intensievere zorg geleverd wordt. De zorgvraag is hier dus complexer. Je hoeft geen ervaring te hebben met beademing ondersteuning. Belangrijk is dat je bereid bent het te leren.


Als beademingsverpleegkundige lever je zorg aan cliënten die niet meer zelfstandig kunnen ademen. Dit kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een dwarslaesie of ALS. Naast dat jij de verpleegtechnische zorg levert staat het welzijn van de client op de unit centraal. Samen met je collega’s zorg jij dat iedere bewoner (ondanks hun beperkingen) een zo goed mogelijke dag heeft.


Dit ben jij


Jij bent een ervaren verpleegkundige die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je houdt van een uitdaging en vind het leuk om door middel van deze complexe doelgroep jezelf te ontwikkelen. Ook krijg je de kans een cursus te volgen om je bekwaam te maken in het werken als beademingsverpleegkundige.


Naast dat je de zorg levert aan de cliënten coördineer je ook de zorg op de afdeling. Als verpleegkundige stuur je ook VIG en helpenden aan. Je ziet toe op de kwaliteit van de zorg en ondersteunt hen waar nodig.


Hierom kies je voor Maandag®


Als verpleegkundige bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Wil jij na deze opdracht verleng worden of weer een nieuwe ervaring op doen? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.

Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. Verder bieden we je:


  • Een goed salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren
  • reiskostenvergoeding a €0,19 of de mogelijkheid tot het leasen van een auto
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen

Functie eisen

  • Verpleegkundige niveau 4/5
  • BIG registratie
  • Certificaat bekwaamheid Centrum voor Thuis Beademen Utrecht is een pré


Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs