MBO Verpleegkundige Ouderenzorg

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
JUL 03
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
02.08.2020 100037503
Solliciteren

Over de functie

Met de juiste zorg en begeleiding probeer jij er voor te zorgen dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig in het verzorgingshuis kunnen functioneren. De zorg die je verleent, varieert van zeer licht tot intensief. Je geeft verpleegkundige zorg aan ouderen en helpt ze in complexe situaties ook met bijvoorbeeld wassen, aankleden of andere zaken die bij de lichamelijke en uiterlijke verzorging horen. Ook help je bij het eten of ondersteun je mensen als ze naar een afspraak of activiteit gaan.

Bij de verpleegkundige zorg die je verleent, hoort dat je ziektebeelden en reacties op medische behandelingen tijdig herkent en rapporteert. Je dient medicijnen toe en let erop of een oudere deze op de juiste manier gebruikt. Als er een oudere in het verzorgingshuis op sterven ligt, geef jij terminale zorg.

Maar het gaat niet alleen om de lichamelijke zorg aan bewoners: ook het opbouwen van een vertrouwensrelatie en het bevorderen van het levensgeluk van de ouderen behoren tot je taken. Je maakt regelmatig tijd voor een praatje, onderhoudt contacten met de relaties van de ouderen, let erop dat hun privacy gewaarborgd is en begeleidt mensen met psychische of sociale problemen.

Je verricht je werk volgens zorgplannen en verpleegkundige diagnoses. Je overlegt bovendien regelmatig met collega´s, leidinggevenden en andere professionals zoals verzorgenden, fysiotherapeuten, psychologen en artsen.


Functie eisen

  • Je hebt een MBO verpleegkundig diploma (evt. een VIG/Helpende (Plus)
  • Je hebt een hart voor ouderen

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je

werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij