Onderwijs vacatures in den Haag

Bijdragen aan de toekomst van kinderen. Met die gedachte stap jij iedere dag met je goede been uit bed. Jij bent dol op kinderen iets bijleren. Of het nu gaat om kleuters leren tellen met blokken, achtstegroepers klaarstomen voor de Cito-toets of aardrijkskunde geven aan jongeren uit 2 havo. Bij Maandag vind je de leukste onderwijs vacatures in Den Haag!
 

Naar welke onderwijs vacature je ook op zoek bent, wij hebben ‘m

Ben je op zoek naar een vacature groepsleerkracht in Den Haag? Of juist naar een vacature onderwijsassistent in Den Haag? Je vindt ze bij ons. Ook vacatures voor leraarondersteuner in Den Haag vervullen wij, zowel in het basisonderwijs als in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Je kunt bij scholen in de hele regio Den Haag aan de slag. Waar je woont, maakt dus niet uit.

Parttime, fulltime of flex: alles is mogelijk

 
Onderwijs vacatures in Den Haag vind je zowel in fulltime als in parttime dienstverband. Houd je meer van afwisseling? Dan passen de flex vacatures beter bij jou. Die opdrachten variëren van een dag ergens invallen tot een school voor langere tijd uit de brand helpen. Jij bepaalt wanneer en hoelang je op een opdracht werkt. Zo blijf jij de baas over je eigen agenda.
 

De voordelen van Maandag

 
Op zoek gaan naar onderwijs vacatures in Den Haag via Maandag loont. Waarom? Daarom:
 

  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • Nooit meer zelf zoeken naar vacatures: wij bieden je geschikte banen aan
  • Opdrachten variëren van parttime tot fulltime en flex
  • Al 30 jaar actief in het onderwijs, dus veel connecties

 

Solliciteer nu!

 
Staat er een leuke vacature voor je tussen? Solliciteren doe je met één druk op de knop! Vul je gegevens in en voeg je cv en motivatie toe. Zien wij ook een match? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen.

Onderwijs vacatures den Haag

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

74 vacatures

Inschrijven Maandag® jobalert