Beheerder Riolering en Water

Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck
JUN 25
Noord-Holland Permanent MBO
25.07.2020 106728546
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever uit de koop van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Beheerder Riolering en Water.


Binnen het team werk je samen aan het onderhouden en ontwikkelen van de riolering en het gemeentelijke open water. De komende jaren moet er een nieuw GRP worden opgesteld, waarbij jouw ervaring nodig is. Vanuit de bevlogenheid voor het vakgebied lever je ook een zinnige bijdrage aan het functioneren van het multidisciplinaire team. In hetzelfde team opereren ook de beheerders voor Groen, Gebouwen, Wegen en Grondstoffen.


Binnen de functie van Beheerder Riolering en Water ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van het GRP, daarbij draag jij ook zorg uit voor de uitvoering van het GRP. Je bent als Beheerder zelf in staat om projecten aan te sturen, daarnaast neem je ook deel aan projectgroepen.


Daarnaast ben jij als Beheerder verantwoordelijk voor:

  • Het contact onderhouden met bewoners, bestuurders en het Hoogheemraadschap;
  • Collega's aansturen in het onderhoud van het rioolstelsel en het open water;


Naast bovenstaande activiteiten neem jij actief deel aan de werkgroep met diverse gemeenten. Binnen de functie van Beheerder Riolering en Water werk jij resultaatgericht en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, onder andere richting bewoners en collega's. Je kan zowel zelfstandig als samenwerken.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring met civiel- en cultuurtechnische projecten;
  • Kennis en ervaring met beheer van riolering en water;
  • Enthousiasme om door te willen groeien in Civiele Techniek


Wat bieden wij jou?

  • Een goed (!) salaris, conform de CAO CAR-UWO;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer;
  • Zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse soorten van verlof horen ook bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.


Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. 


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck