Bouwkundig Schade expert

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
APR 08
Drenthe Tijdelijk MBO
06.06.2020 100546691
Solliciteren

Over de functie

De corona crisis heeft gezorgd dat de bouwkundige schade opnames tijdelijk stil te zijn te komen liggen in het Aardbevingsgebied. Binnenkort worden - met gepaste maatregelen - de bouwkundige opnames in Groningen weer opgestart. Hiervoor verwachten we dat we op korte termijn moeten opschalen en zoeken we meerdere schade-experts, op junior, medior of senior niveau!


Als bouwkundig opname deskundige ben je voornamelijk onderweg om bij bewoners opnames uit te voeren, je wordt begeleid door een meer ervaren deskundige.


‘s ochtends stap je in de auto, die je van ons krijgt, en ga je op pad naar je eerste opname. Dit is een woonhuis met een aardige scheur in de fundering. Voordat je aan de slag gaat maak je een praatje met de bewoner, jij beseft je namelijk goed hoe gevoelig de aardbevingsproblematiek is. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van alle schades/onregelmatigheden in het gebouw, je maakt hiervan foto’s en omschrijft duidelijk wat je waarneemt. Na de opname stap je in de auto en rij je naar het volgende gebouw. Dit is een bijzondere, het is namelijk een monumentaal pand en vraagt wat meer aandacht. Na de opnames, verwerk je alle informatie van de opnames die je hebt gedaan tot een rapport.


Als schade-expert is het belangrijk dat je gemakkelijk contact legt en gesprekken kunt voeren met bewoners. Je voelt feilloos aan hoe gevoelig de aardbevingsproblematiek is. Daarnaast kun je goed omgaan met een tablet.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO 4 Diploma bouw of een technische opleiding
  • 0-5 jaar werkervaring
  • Rijbewijs B
  • Ervaring met het uitvoeren van inspectie is een pré

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans