Waarom het onderwijs?

Danny de Vries
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danny de Vries
MEI 12
Zuid-Holland Permanent HBO
11.06.2020 100274531
Solliciteren

Over de functie

Het onderwijs. Is dat nog wel wat voor mij? Een van de grootse punten in de actualiteit. Maar wat maakt het onderwijs nou wel zo mooi?


Iedereen schreeuwt, en ja, het kan ook zeker anders. De essentie wordt vergeten. Waarom staat de leerkracht voor de klas? Voor wie? Voor de kinderen, de ontwikkeling en om ze een onvergetelijke tijd te bieden. Om dit te kunnen realiseren is het erg belangrijk dat de juiste leerkracht staat op de juiste plek. Juist dit heeft voor mij de doorslag gegeven om in de onderwijsbranche aan de slag te gaan. Het onderwijs in het zonnetje. Een van de mooiste branches om in te werken, en veel mooier dan dat de media het momenteel laat klinken.  


Maar de juiste plek, hoe ga ik dat vinden?  Samen ga ik graag met jou de diepte in, wie ben jij? En wat is dat nou wat jou echt gelukkig maakt? Door deze vragen te stellen, en in te zoomen op jou hebben en kunnen, is de juiste school vinden goed te realiseren. Werkgeluk, dat is mijn ogen de manier om het onderwijs weer wat positiever op de kaart te zetten. Door werkgeluk te creëren bij de leerkracht, kan het onderwijs weer naar een hoger niveau getild worden. Hoe wij dit doen? Door goed te inventariseren op wat de scholen zoeken en op wat jij wil, is het “matchen” onze kracht.  Juist het verbinden is wat mijn werk zo mooi maakt.


Je doet het zelf, maar dat hoeft niet alleen? Kom je snel een bakje koffie doen? Ik vertel je er graag meer over.

Functie eisen

  • Een afgeronde PABO opleiding of in het eindtraject van je opleiding (Master (S)EN is een pre)
  • Parttime of fulltime beschikbaar


Over het bedrijf

Wat krijg jij van ons:


  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
  • Een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO Onderwijs en 8% vakantietoeslag
  • Vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km
  • De mogelijkheid om Online trainingen en cursussen via E-WISE te volgen, zodat jij je blijft ontwikkelen als (onderwijs)professional;
  • Startklaar traject voor pas afgestudeerde docenten / leraar;
  • Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danny de Vries
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danny de Vries