Startende leerkracht 2020-2021

Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 106729714
Solliciteren

Over de functie

Werken als startende leerkracht is écht wat voor jou als je wel in het bezit bent van je PABO diploma, maar nog weinig relevante werkervaring hebt opgedaan. Bij Maandag® word jij helemaal startklaar gemaakt!


Van een startende leerkracht wordt direct veel verwacht. Voor de kinderen ben jij niet anders dan een leerkracht met heel veel ervaring en dat betekent dat je direct je ‘mannetje’ moet staan. Bij Maandag® begrijpen we dat het fijn is om als startende leerkracht wat extra ondersteuning te krijgen. Speciaal voor jou hebben we het startklaar traject ontwikkeld.


Van het startklaar traject kun je het volgende verwachten;

  • Persoonlijke begeleiding
  • Vakinhoudelijke trainingen die je kennis verbreden
  • Vaardigheidstrainingen, waaronder differentiatie in de klas
  • Lesbezoek en tips voor je klassenmanagement
  • Workshops + andere trainingen waar jij vrije keuze uit hebt


Met deze extra input ontwikkel jij als startende leerkracht de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om zelfverzekerd een succes te maken van je werk.

Functie eisen

Maandag® investeert graag in jou als startende leerkracht. De volgende voorwaarden zijn hier op van toepassing;

  • Je bent in het bezit van je (I)PABO diploma
  • Je hebt maximaal 1 jaar ervaring binnen het onderwijs
  • Je komt in dienst bij Maandag® en tekent een studieovereenkomst van 12 maanden
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je wilt de professional worden waar iedereen op zit te wachten


Buiten het startklaar traject heeft Maandag® je nog meer te bieden. Je krijgt een marktconform salaris volgens de CAO onderwijs schaal 10 en je reiskosten worden tot €0.19 per kilometer vergoedt.

Bij Maandag® staat ontwikkeling centraal. We geloven er in dat je beter presteert wanneer je gelukkig bent in dat wat je doet. Samen met jou gaan we dan ook het gesprek aan over jouw wensen en behoeftes en bespreken we de mogelijkheden. 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff