Orthopedagoog

Over de functie

Voor een stichting gelegen te Zuid-Limburg ben ik op zoek naar een orthopedagoog die WISC V testen kan afnemen bij leerlingen. Naar aanleiding van de analyse van deze testen dienen amnese gesprekken gevoerd te worden met de ouders en de leerlingen. De vacatureomvang is tussen de 0,2 en 0,3 fte, met de vrijdag als vaste werkdag. De testen worden afgenomen op één vaste locatie.


Op dit moment staan er twintig leerlingen op de wachtlijst waardoor de start van de vacature per direct zal zijn en de vacature loopt tot einde schooljaar. Wanneer je snel solliciteert kunnen we er samen voor zorgen dat de leerlingen en de ouders zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen omtrent de toekomst. Ben je beschikbaar of heb je wellicht nog wat uren vrij in je huidige lesrooster? Dan hopen we graag van je te horen.


Solliciteren mag via de link op deze pagina, en dat mag door je CV en motivatie te sturen naar: jill.ummels@maandag.nl. Geïnteresseerd in deze vacature en wil je telefonisch contact zoeken? 06-30550676 voor antwoord op al je vragen!

Functie eisen

  • Bevoegdheid om WISC V testen af te mogen nemen;
  • Ervaring met het afnemen van WISC V testen;
  • Per direct beschikbaar tot einde schooljaar.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Jill Ummels

Jill Ummels

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs