Leerkracht

Jill Ummels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels
JUN 11
Limburg Permanent HBO
11.07.2020 105580568
Solliciteren

Over de functie

Van de kleuters in groep 1 tot aan de beginnende pubers in groep 8, als jij maar als leerkracht aan de slag mag met kinderen dan ziet iedereen die lach op jouw gezicht! We mogen met trots zeggen dat de onderwijs professionals binnen Maandag® beschikken over een goede portie enthousiasme en als vanzelfsprekend vakgebied inhoudelijke kennis. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws! Wij vullen ons team van leerkrachten namelijk graag aan met ‘nieuwe’ onderwijs fanatiekelingen om ons te komen versterken. We hebben ruimte voor het aangaan van verschillende overeenkomsten: een projectovereenkomst, een contract voor bepaalde tijd (periode wordt in gezamenlijk overleg afgestemd) en een vast dienstverband. Daarnaast bepalen we graag samen met jou de omvang van je contract.


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of lees je deze vacature ondanks dat je ergens werkzaam bent en ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je werkzaam voor een bepaald aan uren in de week en wil je deze uren misschien aanvullen?


Dan ontvang ik graag per e-mail je CV eventueel aangevuld met een leuke motivatie waarin je me kort laat meegenieten van jouw drijfveren voor het onderwijs! Mocht je verder nog vragen hebben dan ben ik daarnaast ook bereikbaar op het telefoonnummer 06-30550676. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een PABO diploma;

·      Je bent op zoek naar een werkgever die jou ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling;

·      Je kenmerkt jezelf als een werknemer waar je collega’s op kunnen bouwen en vertrouwen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jill Ummels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels