Leerkracht Onderbouw 2020/2021

Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik
JUL 02
Flevoland Tijdelijk HBO
01.08.2020 100269341
Solliciteren

Over de functie

Voor het nieuwe schooljaar zijn we bij Maandag® op zoek naar juffen en meesters!


Als juf of meester ben je elke minuut bezig met de ontwikkeling van het kind. Of het nu gaat om een klassikale uitleg of een verlengde instructie jij zorgt er voor dat ieder kind de juiste aandacht krijgt. Vaak doe je dit alles niet eens bewust! Dat is juist het mooie van het vak van Leerkracht, het is naast een vak ook nog een roeping. Het leuke aan Maandag® is dat jij je kan focussen op het lesgeven. Daarnaast kan je als Leerkracht in verschillende keukens kijken, verschillende lesmethoden eigen maken en diverse onderwijs vormen leren kennen! Zo werk je dus aan je eigen ontwikkeling.


Heb jij als Leerkracht een passie voor de onderbouw? Jij wordt dus blij van kleuters en om juist die doelgroep iets bij te brengen en om ze een goede start te geven binnen het onderwijs. Dan ben je Maandag® aan het juiste adres! Voor basisscholen met uiteenlopende achtergronden is Maandag® op zoek naar enthousiaste kleuterjuffen en kleutermeesters! Nieuwsgierig geworden? Ik vertel je graag mee!

Functie eisen

  • Een afgeronde PABO opleiding of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
  • Relevante stage-/werkervaring;
  • Woonachtig in het midden van het land;
  • Reisbereidheid van 60 minuten.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1! Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Weer een stapje dichterbij werkgeluk! Ik vertel je graag meer over onze organisatie en voorwaarden.


Wat bieden wij?

  • Zekerheid in de vorm van een tijdelijke of vaste aanstelling;
  • Salaris en vakantiedagen op basis van de Leraren CAO Primair Onderwijs;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
  • Tal van ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen Maandag® Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik