Leerkracht nieuwe schooljaar

Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff
MEI 18
Noord-Holland Permanent HBO
17.06.2020 100546866
Solliciteren

Over de functie

Achter elke deur is weer een andere deur. Tegen sleur en zekerheid. Ontwikkeling heeft bij jou de prioriteit. Nieuwe kansen, een nieuw schooljaar, nieuwe energie!

Ben jij al langere tijd op dezelfde school werkzaam als leerkracht en ben je er aan toe om nieuwe ervaring op te doen en te zien wat er nog meer is? Of zou je het speciaal onderwijs eens willen verkennen zonder dat je daar je financiële zekerheid voor op geeft? Wil je jouw visie op het onderwijs eens onder de loep nemen en meer willen leren over de verschillende onderwijsvormen (Montessori / Dalton / Vrije school / Unit-onderwijs). Of zoek je nieuwe uitdagingen, kansen en ontwikkelmogelijkheden?


Dan lees je op dit moment de juiste vacature!


Voor het nieuwe schooljaar (2020 – 2021) zijn wij op zoek naar leerkrachten die zin hebben om weer een frisse start te maken in een andere omgeving, waar dus weer andere dingen te leren en ontdekken zijn. Bij Maandag® staat ontwikkeling centraal en vinden we het vooral erg belangrijk dat jij plezier hebt in het werk dat je doet.


Hoe we dit realiseren?

  • Het verzorgen van een goede kennismaking met de recruiter, mij dus! (Wat wil je, wat wil je niet, wat kan je en wat ‘moet’/ ‘wil’ je nog ontwikkelen?
  • Een groot netwerk met veel scholen en stichtingen in heel Noord-Noord-Holland (ook met hen is een goede kennismaking geweest)
  • Een persoonlijke aanpak. Alles gaat in goed overleg en jouw inbreng vinden we belangrijk.
  • Communicatie is de sleutel. Wanneer verwachtingen van elkaar goed uitgesproken worden, kan altijd een passende oplossing gevonden worden.


Werken bij Maandag® houdt in dat je binnen een ‘gewoon’ dienstverband verschillende (langdurige) projecten draait. Binnen dat dienstverband kun je dus een bepaalde periode leerkracht zijn voor bijvoorbeeld een bovenbouwklas op een reguliere basisschool en daarna juist een periode voor een groep 3, 4, 5 binnen het Unit onderwijs. Plezier in je werk staat voorop! Alles is dus uitgaande van jouw wensen!

Functie eisen

Je kunt je voorstellen dat het draaien van verschillende (langdurige) projecten ook wat flexibiliteit van jou vraagt. Hoe meer jij als leerkracht open staat voor verschillende soorten projecten, hoe meer je kunt leren en hoe makkelijker het voor ons wordt om jou aan de leukste baan te helpen.


Jij;

  • Bent (per 1 augustus 2020) in het bezit van een PABO diploma en haalt het meest plezier uit de lesgevende taken.
  • Bent op zoek naar uitdaging en wil voorkomen dat je ‘vast roest’ op één plek.
  • Houdt van afwisseling en haalt energie uit het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.
  • Bent in staat om jouw verwachtingen duidelijk uit te spreken (op die manier houden we de communicatie helder).
  • Bent flexibel in de reistijd (max 60 minuten). Natuurlijk gaan we altijd op zoek naar een passende werkplek dichtbij huis, maar in overleg kan gevraagd worden verder te reizen.


Ben je geïnteresseerd of wil je gewoon wat meer weten over wat werken bij Maandag® in houdt? Bellen (06-30253904) of mailen (lotte.vandegraaff@maandag.nl) kan altijd. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Over het bedrijf

Bij Maandag® ontvang je een marktconform salaris volgens de CAO onderwijsschaal 10 of 11 en een reiskosten vergoeding van €0,19 per km. Daarnaast hebben we een online leeromgeving met een uitgebreid trainingsaanbod en kan je diverse trainingen / cursussen volgen via onze Maandag® Academy.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff