Leerkracht middenbouw

Over de functie

Jij voelt je thuis in een omgeving die continue in beweging is. Letterlijk, door al die springende enthousiaste leerlingen in jouw klas én figuurlijk, want het onderwijs groeit en jij én jouw leerlingen bewegen daarin mee.

Als leerkracht middenbouw zorg jij ervoor dat jouw leerlingen in alle veiligheid kunnen leren, spelen en ontdekken. Hoe? Door ze liefdevolle aandacht te geven, duidelijke afspraken te maken, in te spelen op datgene wat jouw leerlingen boeit en interesseert. Waar mogelijk bied jij je lessen integraal aan. Hoe mooi is het als je in de klas een soort escaperoom zou kunnen uitzetten waar jouw leerlingen door middel van begrijpend lezen puzzels oplossen die te maken hebben met spelling, rekenen en wereldoriëntatie, terwijl zij al bewegend leren!! Als leerkracht middenbouw probeer je in jouw lessen zo veel mogelijk ruimte te creëren om de verschillende vakken samen te laten komen. Zo zorg je ervoor dat jouw leerlingen al spelenderwijs leren en het jaar met jou als leerkracht niet meer vergeten!

Het leerkrachtenteam van Maandag®;

 • Is enthousiast over het werk dat ze doen. Werkgeluk staat centraal en er is een open communicatie, waardoor snel geschakeld kan worden wanneer de leerkrachten ergens hulp bij nodig hebben.
 • Bestaat uit enkel aanpakkers. We zien snel wat onze groep / team nodig heeft en gaan daar direct mee aan de slag.
 • Kan goed reflecteren. Continue staan we stil bij hoe iets is gegaan en wanneer dat nodig is stellen we onze aanpak bij.
 • Is flexibel én zeker. We halen onze energie uit de verschillende opdrachten. Juist de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken onder een vast dienstverband geeft ons nieuwe energie.
 • Gaat voor ontwikkeling. Ontwikkeling door (steeds voor langere periode) voor een andere groep te staan, ontwikkeling door de Maandag® Academy én ontwikkeling door aan te geven waar zij behoefte van hebben.

Het werkgeluk staat centraal en open communicatie is daarbij de key. Er is veel mogelijk en wanneer de doelen helder zijn, kunnen we daar samen naar toe werken!

Functie eisen

Als leerkracht middenbouw én onderdeel van ons team neem jij eigen verantwoordelijkheid. Je staat open voor onderwijsvernieuwing en hebt behoefte om hierin jouw eigen visie aan te scherpen en daarmee te blijven leren. Je beschikt over een PABO diploma (vereiste) en geniet er van om afwisselend langere periodes (vanaf 3 maanden tot een heel schooljaar) in te springen in verschillende groepen binnen verschillende onderwijsvormen. Iedere werktijdfactor is welkom in ons team!

 • Bij Maandag® krijg je daarvoor terug;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO onderwijs schaal 10 of 11.
 • Een reiskostenvergoeding tot €0,19 per kilometer.
 • Een persoonlijke aanpak, uitgaand van jouw wensen.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lotte van de Graaff

Lotte van de Graaff

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs