Leerkracht middenbouw schooljaar 2020-2021

Marielle Verhoef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marielle Verhoef
MEI 20
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
19.06.2020 102225058
Solliciteren

Over de functie

Jij wilt in het nieuwe schooljaar voorzien worden van de leukste baan. Hier zorgen wij samen voor. Dit betekent dat wij samen het gesprek aangaan over jouw drijfveren en wensen. Nu hoor ik je denken, wat houdt deze baan precies in? Het is heel simpel. Als Leerkracht sta jij centraal bij Maandag®. Dit betekent dat we samen aan de hand van jouw wensen en voorkeuren een passende school voor je vinden. Als Leerkracht heb je meestal meer ervaring met een bepaalde doelgroep, dit kan de onderbouw, middenbouw en/of bovenbouw zijn. Het kan ook zo zijn dat jouw expertise ligt bij de doelgroep kleuters en je voorkeur ligt bij deze doelgroep. Dat kan! Samen bespreken wij de mogelijkheden.


Als Maandag® hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanuit onze Maandag® Academy kunnen we samen kijken welke cursussen of trainingen jij nodig hebt om als Leerkracht je verder te verdiepen in jouw vakgebied.


Onze Maandag® Leerkrachten worden gekenmerkt door hun flexibiliteit en lef. Dit betekent dat je als Leerkracht uit je comfortzone durft te stappen om samen met ons een geheel nieuwe stap te maken in het onderwijs. Jij bent klaar voor een frisse start.


Uiteraard sta je er als Leerkracht niet alleen voor. Op het moment dat je bij ons in dienst gaat, bieden wij jou uitgebreide projectbegeleiding. De gehele periode zijn wij samen ervoor verantwoordelijk dat het goed gaat en jij het naar je zin hebt op je huidige project. Immers staan wij als Maandag® zijnde voor joúw werkgeluk.


Jij kijkt nu al uit naar je Maandag® voor het nieuwe schooljaar.


Solliciteren kan via onderstaande button. 

Functie eisen

  • PABO diploma (of bent in de afrondende fase van deze opleiding);
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan (dit mag ook stage-ervaring zijn).
  • 2, 3, 4 of 5 dagen beschikbaar in het nieuwe schooljaar.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag jou?


Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;


  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reisonkosten op basis van 0,19 per kilometer;
  • Mogelijkheden voor een lease-auto;
  • Samen met de Maandag Academy en Club werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
  • Mogelijkheden tot vakinhoudelijke coaching door onze gecertificeerde Onderwijscoach;
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
  • Uiteraard biedt Maandag ook vakantiegeld en pensioenregeling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marielle Verhoef
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marielle Verhoef