Leerkracht met vaste aanstelling in het basisonderwijs!

Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier
JUL 08
Noord-Brabant Permanent HBO
07.08.2020 100268009
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor in het basisonderwijs die er van houdt om langdurige vervangingsopdrachten in te vullen op scholen die een vraagstuk hebben. Deze scholen in de regio van Noord-Brabant zijn vaak dringend op zoek naar iemand die zich gemakkelijk aanpast in een nieuwe klas. Dit betekent dat wanneer jij in een nieuwe klas komt te staan dat je de draad gemakkelijk op pakt en zo snel mogelijk acclimatiseert zodat de leerlingen niet de dupe worden van de wisselende gezichten voor de klas. De ontwikkeling van de leerlingen staat namelijk bovenaan het prioriteitenlijstje. Jij als groepsleerkracht in het basisonderwijs hebt als sterke kwaliteit het overbrengen van kennis richting de leerlingen op een manier die aansluit bij de desbetreffende leeftijdsgroep. Daarnaast zijn jouw pedagogische vaardigheden van belang om de kinderen in een zo veilig mogelijk klimaat te stimuleren in de ontwikkeling. Deze variërende langdurige vervangingsopdrachten zijn bij Maandag® te combineren met de financiële zekerheid in de zin van een bepaalde tijdscontract of vast dienstverband.

Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan snel contact op via onderstaande sollicitatielink!

Functie eisen

  • Je bent minimaal in het bezit van een PABO diploma of neemt deze op korte termijn in ontvangst
  • Je bent erg flexibel ingesteld en deinst niet terug voor nieuwe uitdagingen
  • Je past je gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving (klas, collega’s, school)
  • Beschikbaarheid tussen de 2 en 5 dagen per week

Over het bedrijf

Ook zeker niet onbelangrijk; wat bieden wij jou? Als leerkracht via Maandag® krijg je een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je gemaakte reiskosten? Daar hoef je je natuurlijk geen zorgen om te maken; die dekken we gewoon! Je krijg €0,19 per gemaakte kilometer. Uiteraard biedt Maandag® ook vakantiegeld en een pensioenregeling. Om je te kunnen blijven ontwikkelen als (onderwijs) professional kun je verschillende trainingen en cursussen volgen vanuit de Maandag® Academy en online. Je wordt begeleid door jouw accountmanager bij alles rondom sollicitaties en opdrachten. Met jouw recruiter bel je, mail je en app je, dit is jouw vaste aanspreekpunt wanneer het gaat om jouw wensen, opdracht en alles wat je verder bezighoudt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot vakinhoudelijke coaching door onze gecertificeerde onderwijscoach wanneer dit nodig wordt geacht. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier