Leerkracht bovenbouw

Rotha Heng
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rotha Heng
JUN 22
Noord-Brabant Permanent HBO
22.07.2020 100158901
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als leerkracht in de bovenbouw. De kinderen zijn beginnende pubers en krijgen te maken met geschiedenis, breuken, topografie etc. en worden langzaam klaargestoomd voor de CITO toets en uiteindelijk natuurlijk de schoolmusical, maar vergeet het schoolkamp niet. Voor de leerlingen is dit misschien wel één van de spannendste stappen om te maken in hun jeugd. Jij weet als geen ander hoe je deze leerlingen hierbij het beste kunt begeleiden en geef je natuurlijk ook de inhoudelijke vakken. 

Functie eisen

Wij vragen:

  • Zowel parttime als fulltime mogelijk, aantal uren in overleg:
  • Een PABO diploma;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent flexibel;
  • Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd.


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.


Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende scholen.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van je eigen recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAO PO). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen. Uiteraard hoort de basis zoals pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rotha Heng
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rotha Heng