Leerkracht basisonderwijs

Annamarie Boonstra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Annamarie Boonstra
APR 28
Noord-Holland Tijdelijk HBO
28.05.2020 100262074
Solliciteren

Over de functie

‘Juf wat heb je een gekke broek aan’, ‘Meester, je lijkt een beetje op mijn opa’, ‘wow Juf, jij bent echt al oud!’ ‘Meester, je moet niet zo raar doen. Zo raar doet mijn moeder ook altijd.’

Binnen het basisonderwijs zouden dit zomaar uitspraken kunnen zijn waar je als groepsleerkracht mee te maken krijgt. Kinderen zijn nou eenmaal de eerlijkste wezentjes op aarde. En dat is precies wat jij fantastisch vindt! Als groepsleerkracht in het basisonderwijs vind je het heerlijk om deze doelgroep zowel de verplichte vakken als normen en waarden bij te brengen. Ze zijn immers het grootste gedeelte van hun tijd bij jou! Elk kind is verschillend en heeft dus een andere aanpak nodig. Maar dat is voor jou geen probleem.


Binnen Maandag® Utrecht zijn wij op zoek naar die ene groepsleerkracht die elk kind ziet en de termen ‘pedagogische topper’ en ‘talentvolle didacticus’ best op zijn of haar lijf durft te schrijven. Wij van Maandag® werken met ervaren en minder ervaren groepsleerkrachten in alle denkbare regio’s. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Ook dat kan bij Maandag®! Wij bieden verschillende passende trainingen aan onze professionals. Daarbij krijg je bij Maandag® de kans om op verschillende scholen te werken. Zo kun je, zonder je zekerheid te verliezen, ontdekken wat echt bij jou past. Bij Maandag® staan jouw ambitie en ontwikkeling centraal.

Functie eisen

  • Je hebt een PABO bevoegdheid (of bent studerende hiervoor);
  • Je staat open voor nieuwe uitdagingen;
  • Je bent flexibel;
  • Je maakt van elke dag een feestje!

Over het bedrijf

Wat heeft Maanda jou te bieden?

  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je bij verschillende werkgevers aan de slag
  •  Een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO van het onderwijs en 8% vakantietoeslag
  • Vergoeding van reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • Online trainingen en cursussen om je te kunnen blijven ontwikkelen
  • De voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve bijeenkomsten en workshops voor onze docenten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Annamarie Boonstra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Annamarie Boonstra