Zoeken

Basisonderwijs
filters wissen
82

vacatures leerkracht basisonderwijs

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacature leerkracht basisonderwijs

Ben je op zoek naar een vacature als leerkracht in het basisonderwijs? Deze vind je bij Maandag®! In ons online vacatureoverzicht vind je een uitgebreid aanbod met banen als leerkracht op basisscholen in heel Nederland, zowel in de onderbouw, middenbouw als bovenbouw.

Met je pabo-diploma op zak of een bijna afgeronde hbo-opleiding leraar basisonderwijs kun je als groepsleerkracht voor de klas staan in het primaire onderwijs. En ga je bij Maandag® als leerkracht aan de slag, dan heb je de ultieme kans om uiteenlopende werkervaring op te doen. Want geen enkele opdracht en basisschool is hetzelfde.

Bij Maandag® beschikken we over een ruim aanbod vacatures in het basisonderwijs. Of je voorkeur nu uitgaat naar lesgeven in de onderbouw (groep 1 en 2), middenbouw (groep 3 t/m 5) of de bovenbouw (groep 6, 7 en 8).
Een vacature in het basisonderwijs gevonden waarin jij als juf of meester kan uitblinken? Meld je dan meteen aan via ons online sollicitatieformulier!