Leerkracht, speciaal basis onderwijs.

Denise Harkmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Denise Harkmans
MEI 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
11.06.2020 100228316
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een betrokken bovenbouw leerkracht die de samenwerking tussen leerling en ouder hoog in het vaandel heeft staan?


Voor een school in het speciaal onderwijs, gelegen in de Duin en Bollenstreek zijn wij per direct opzoek naar een groepsleerkracht die de samenwerking tussen leerling en ouder hoog in het vaandel heeft staan. Deze vacature is tot einde van het schooljaar met kans op verlenging.


Het belang van de betrokkenheid van ouders is een zo vanzelfsprekende zaak voor deze school dat dit voor hen geen nadere toelichting lijkt nodig te hebben. Voor de school zijn de ouders de eerst-deskundigen waar het om hun kind gaat.

Daarmee zijn de ouders voor hen als schoolteam samenwerkingspartners. School en ouders werken samen om de ontwikkeling van het kind zo optimaal mogelijk te laten verlopen.


De school staat voor:


“Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen”.


Soms is het voor een kind niet mogelijk om zich op een bepaald gebied positief te ontwikkelen in een groep. Binnen deze cluster 4 school kan jij als groepsleerkracht dan een beroep doen op een groot aantal specialisten. Soms zal deze hulp in de groep uitgevoerd worden. Soms is het nodig om de hulp in een één op één situatie aan te bieden. Dit wordt dan ook door de specialisten gedaan. Op deze manier zorg jij als onderwijs professional, samen met de specialisten voor de best mogelijke omgeving voor jouw leerlingen. 

Functie eisen

  • Ervaring met de doelgroep
  • PABO is een pré
  • 0,4 tot 1,0 FTE beschikbaar


Over het bedrijf

Wij bieden jou:


  • Vanuit een (vast) dienstverband bij maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reisonkosten op basis van 0,19 per kilometer;
  • Samen met de Maandag Academy en Club werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
  • Uiteraard biedt maandag® ook vakantiegeld en een pensioenregeling.


Ben jij deze bevlogen leerkracht binnen het speciaal onderwijs in het cluster 4? Dan ontvang ik graag jouw reactie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Denise Harkmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Denise Harkmans