Juf / meester 2020 - 2021

Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff
APR 29
Noord-Holland Permanent HBO
29.05.2020 101787410
Solliciteren

Over de functie

Solliciteren bij Maandag® betekent dat je solliciteert bij veel verschillende scholen en stichtingen in de regio. Je houdt verschillende mogelijkheden open en dús de keuze bij jezelf.

Voor het schooljaar 2020 – 2021 zijn we op zoek naar een juf of meester die graag haar of zijn rugzak vult met verschillende inzichten, kennis en methodes om de lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Een juf of meester die graag in beweging blijft en die net als de leerlingen wil blijven groeien.

Wanneer je juf of meester bent via Maandag® betekent dit dat je, steeds voor een langere periode, in valt op scholen en in klassen waar jij het hardste nodig bent. Het kan zijn dat je een klas over neemt gedurende het zwangerschapsverlof van de juf of dat je in valt omdat de huidige juf of meester langdurig ziek is. Ook kan het zijn dat de formatie van een school niet rond is. Op die momenten wordt de hulp van Maandag® en dus de hulp van onze juffen en meesters gevraagd!


Als juf of meester bij Maandag®;

 • Heb jij een vast aantal uren in jouw contract. Dat betekent dus altijd financiële zekerheid!
 • Je zit niet vast op één plek en hebt dus de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken.
 • Heb jij vaak de keuze uit verschillende opdrachten. Daar volgt een sollicitatiegesprek, zodat van beide partijen bekeken wordt of het écht de juiste match is. De keuze is aan jou!


Opdrachten kunnen zowel binnen het speciaal- als het reguliere onderwijs zijn, in zowel de onder-, midden- als de bovenbouw. Uiteraard past niet iedere vorm van onderwijs bij iedere juf of meester. We vinden het dan ook belangrijk een zo goed mogelijk beeld te vormen van zowel jou als professional, als van onze opdrachtgevers (lees: scholen en stichtingen in de gehele regio). Zo kunnen wij er voor zorgen dat jij jouw werkgeluk behoudt en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met onze inzet!


Wil je meer weten? Dan sta ik er altijd voor open om eens vrijblijvend te bellen! Dit kan op nummer 06-30253904.

Functie eisen

Maandag® wordt jouw volledige werkgever. Dat betekent dat jij een vast aantal uren hebt dat je werkt en ook ‘gewoon’ uitbetaald wordt wanneer er tijdelijk geen functie is die aan sluit bij jouw wensen. In ons team zitten dan ook met name juffen en meesters die een brede interesse hebben en graag hun rugzak vullen met kennis, methodes en inzichten van uiteenlopende opdrachten. Wanneer jij bijvoorbeeld enkel de wens hebt om voor de kleuters te staan, dan past dit niet bij onze visie. De kans is dan namelijk groter dat wij tijdelijk geen functie beschikbaar hebben die aan sluit bij jouw wensen en dat maakt dat de mogelijkheid bestaat dat je voor langere tijd thuis zit. Én dat willen we, zeker met het huidige leerkrachten tekort natuurlijk voorkomen!


Wat verwachten we dan van onze juffen en meesters?;

 • Je bent op de startdatum van jouw contract in het bezit van een PABO-diploma.
 • Binnen het reguliere onderwijs sta jij er voor open (minimaal) ingezet te worden voor groep 1 t/m groep 6 of voor groep 3 t/m groep 8. Een andere optie is dat je er voor open staat om zowel binnen het speciaal als het reguliere onderwijs ervaring op te doen. (ervaring is daarvoor geen must, wel een pré).
 • Jij bent iemand die op tijd aan de bel trekt, wanneer je ergens hulp bij nodig hebt of wanneer je ergens tegen aan loopt. We staan er altijd voor open om jou verder te helpen, maar moeten dan natuurlijk wél weten waarmee!
 • Je bent in het bezit van jouw rijbewijs B en bereid om in de regio Noord-Holland-Noord te werken.


Wat kunnen onze juffen en meesters verwachten van Maandag®?;

 • Maandag® biedt de mogelijkheid van een vast dienstverband en een vast aantal uren.
 • Je ontwikkelt jezelf niet alleen door het doen van verschillende opdrachten, maar kunt je ook (vrijblijvend) aanmelden voor verschillende trainingen en opleidingsdagen (inclusief certificaten).
 • Een persoonlijke aanpak. Je hebt een persoonlijk aanspreekpunt die laagdrempelig en toegankelijk is. Jouw vragen worden snel opgepakt en beantwoord.
 • Waardering. We zijn écht blij met de pool aan juffen en meesters die we hebben. Het uitspreken van die waardering vinden we belangrijk en (dat krijgen we vaak terug) dat ervaren onze professionals ook zeker!


Tot slot, maar niet onbelangrijk: De cijfertjes;

 • Maandag biedt jou een marktconform salaris volgens schaal 10 of 11 afhankelijk van jouw inzetbaarheid en ervaring.
 • Jouw reiskosten worden vergoed met €0,19 per gereden kilometer
 • Ontwikkelwensen (lees aanvullende opleiding / specialisatie / cursus) zijn altijd bespreekbaar.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff