Groepsleerkracht

Over de functie

Ben jij een echte verhalenverteller en luistert iedereen met volle aandacht naar jou als je iets uitlegt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant zijn wij voor het schooljaar 2020 – 2021 op zoek naar toppers van Groepsleerkrachten.


Als Groepsleerkracht voor Maandag® krijg je de kans om op verschillende scholen aan de slag te gaan binnen het Primair Onderwijs. Wij kijken hierin naar de wensen van de Groepsleerkracht. Door een kijkje te nemen op verschillende scholen, ontdek jij welke doelgroep echt bij je past! Het is nooit verkeerd om een kijkje te nemen in verschillende keukens, dit zorgt namelijk voor diversiteit in je werk. We hebben verschillende projecten voor de korte en de lange termijn, op basis van een projectovereenkomst of zelfs op basis van een contract.


Wat wij zoeken in een groepsleerkracht? Je weet de leerlingen te boeien en met jouw passie weet je leerlingen te inspireren en motiveren. Je weet succes te creëren en je sluit aan bij de belevingswereld van de doelgroep. Verder vragen we flexibiliteit van je. Het kan zijn dat je op twee projecten zit en dan zal je moeten kunnen wisselen tussen doelgroepen. Natuurlijk heb je ook affiniteit met het Primair Onderwijs én bovenal vindt je het geweldig om voor de klas te staan.


Heb jij een PABO bevoegdheid en heb je interesse in het Primair Onderwijs? Neem dan contact met me op!


| Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Startdatum in overleg | Contractmogelijkheden bespreekbaar |

Functie eisen

  • PABO Bevoegdheid
  • Open voor nieuwe uitdagingen
  • Interesse in het Primair Onderwijs
  • Je weet leerlingen te boeien
  • Interesse in diverse vakken


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag in contact met jou! Stuur je CV naar eline.steendijk@maandag.nl of bel naar 06 82 12 51 48, dan spreken we elkaar snel over de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Als Groepsleerkracht in dienst van Maandag® krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen een kijkje te nemen. Hierin kijken wij naar jouw wensen en zoeken een opdracht die echt bij je past! Uiteraard krijg je hiervoor een salaris passend bij het CAO Primair Onderwijs in combinatie met reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld!


We bieden de mogelijkheid om vanuit een dienstverband te werken! Hierdoor heb je de zekerheid van een vast salaris en de flexibiliteit van het werken op verschillende scholen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs