Groepsleerkracht

Over de functie

Vind jij ook dat het onderwijs meer is dan alleen lesgeven? Ben jij oprecht geïnteresseerd wat er in het hoofd van een leerling omgaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik op zoek naar een topper van een Groepsleerkracht om ons Onderwijsteam aan te vullen!Als Groepsleerkracht voor Maandag® krijg je de kans om op verschillende scholen aan de slag te gaan binnen het Primair Onderwijs. We merken dat sommige heel erg twijfelen over welke doelgroep zij echt leuk vinden. Wij bieden de kans om op verschillende scholen te ontdekken waar jouw hart ligt? Het is dan ook nooit verkeerd om overal eens rond te kijken, toch? Iedere school heeft zijn eigen cultuur en die leer jij op deze manier snel kennen.


Wat wij zoeken in een groepsleerkracht?

Je weet de leerlingen te boeien en met jouw passie weet je leerlingen te inspireren en motiveren. Je weet succes te creëren door je aan te sluiten bij de belevingswereld van de doelgroep. Jouw dag stopt niet alleen bij het lesgeven, maar alle taken doe jij vol passie om je leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Je bent geïnteresseerd in de verschillende doelgroepen en maakt er jouw taak van om samen met de leerlingen te werken aan een goed leerklimaat. De ontwikkeling van de leerling staat centraal in jouw les!


Heb jij een PABO bevoegdheid en heb je interesse in het Primair Onderwijs? Neem dan contact met me op!


Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Startdatum in overleg

Functie eisen

  • PABO Bevoegdheid;
  • Open voor nieuwe uitdagingen;
  • Interesse in het Primair Onderwijs;
  • Je weet leerlingen te boeien;
  • Interesse in diverse vakken.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag in contact met jou! Stuur je CV naar lisan.schiettekatte@maandag.nl of bel naar 06 30 34 78 19, dan spreken we elkaar snel over de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Maandag® werkt samen met de Publieke Sector. Wanneer zij een vacature open hebben staan, staan onze professionals klaar om hen te ondersteunen. Op deze manier houden we samen de Publieke Sector draaiend.


Vanuit de vestiging Middelburg werken we met scholen in heel Zeeland en West-Brabant. Van regulier Primair Onderwijs, tot Voortgezet Speciaal Onderwijs, overal dragen wij een steentje bij. Onze professionals worden hierin begeleid door een Accountmanager en een Recruiter. Zij staan voor de professional klaar om te ontdekken waar de wensen en behoeften liggen binnen het werk. Ook zorgen wij dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen aan de hand van trainingen en cursussen.


Uiteraard bieden we een salaris conform CAO Onderwijs gebaseerd op werkervaring en opleiding. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten die je maakt, inclusief tunnelkosten. Van je vakantie mag je doorbetaald genieten en je bouwt zoals gebruikelijk vakantiegeld op. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs