Groepsleerkracht

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JUN 18
Noord-Brabant Permanent HBO
18.07.2020 100544659
Solliciteren

Over de functie

Vind jij ook dat het onderwijs meer is dan alleen lesgeven? Ben jij oprecht geïnteresseerd wat er in het hoofd van een leerling omgaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant ben ik voor het schooljaar 2020 – 2021 op zoek naar een topper van een Groepsleerkracht om ons Onderwijsteam aan te vullen!

Als Groepsleerkracht voor Maandag® krijg je de kans om op verschillende scholen aan de slag te gaan binnen het Primair Onderwijs. We merken dat sommige heel erg twijfelen over welke doelgroep zij echt leuk vinden. Wij bieden de kans om op verschillende scholen te ontdekken waar jouw hart ligt? Het is dan ook nooit verkeerd om overal eens rond te kijken, toch? Iedere school heeft zijn eigen cultuur en die leer jij op deze manier snel kennen.

Wat wij zoeken in een groepsleerkracht?

Je weet de leerlingen te boeien en met jouw passie weet je leerlingen te inspireren en motiveren. Je weet succes te creëren door je aan te sluiten bij de belevingswereld van de doelgroep. Jouw dag stopt niet alleen bij het lesgeven, maar alle taken doe jij vol passie om je leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Je bent geïnteresseerd in de verschillende doelgroepen en maakt er jouw taak van om samen met de leerlingen te werken aan een goed leerklimaat. De ontwikkeling van de leerling staat centraal in jouw les!

Heb jij een PABO bevoegdheid en heb je interesse in het Primair Onderwijs? Neem dan contact met me op!


Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Startdatum in overleg

Functie eisen

  • PABO Bevoegdheid;
  • Open voor nieuwe uitdagingen;
  • Interesse in het Primair Onderwijs;
  • Je weet leerlingen te boeien;
  • Interesse in diverse vakken.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag in contact met jou! Stuur je CV naar eline.steendijk@maandag.nl of bel naar 06 82 12 51 48, dan spreken we elkaar snel over de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Maandag® werkt samen met de Publieke Sector. Wanneer zij een vacature open hebben staan, staan onze professionals klaar om hen te ondersteunen. Op deze manier houden we samen de Publieke Sector draaiend.


Vanuit de vestiging Middelburg werken we met scholen in heel Zeeland en West-Brabant. Van regulier Primair Onderwijs, tot Voortgezet Speciaal Onderwijs, overal dragen wij een steentje bij. Onze professionals worden hierin begeleid door een Accountmanager en een Recruiter. Zij staan voor de professional klaar om te ontdekken waar de wensen en behoeften liggen binnen het werk. Ook zorgen wij dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen aan de hand van trainingen en cursussen.


Uiteraard bieden we een salaris conform CAO Onderwijs gebaseerd op werkervaring en opleiding. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten die je maakt, inclusief tunnelkosten. Van je vakantie mag je doorbetaald genieten en je bouwt zoals gebruikelijk vakantiegeld op. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk