Groepsleerkracht schooljaar 2020 - 2021

Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 101306143
Solliciteren

Over de functie

Werken als groepsleerkracht bij Maandag® betekent vastigheid qua inkomen én afwisseling in functies. Je hebt de mogelijkheid om periodes van 3 maanden tot een geheel schooljaar te proeven van verschillende vormen van onderwijs. Zó stop jij heel veel bagage aan kennis en ervaring in jouw rugzak!


De meeste scholen en stichtingen zijn bezig met de formatie van het schooljaar 2020 – 2021. Jij bekijkt deze vacature en bent dus mogelijk op zoek naar een nieuwe baan, of bent in ieder geval iemand die de ogen open houdt! Solliciteren bij Maandag® betekent dat je tegelijk solliciteert bij veel verschillende scholen en stichtingen in de regio Noord-Noord Holland. Daardoor heb je vaak verschillende mogelijkheden en houd je de keuze bij jezelf.

Je hebt de mogelijkheid om in verschillende ‘keukens’ te kijken en van iedere werkplek kun je de waardevolle opgedane kennis mee nemen naar de volgende werkplek.


Fijn om te weten;

 • Binnen jouw contract ben je steeds voor langere tijd (vanaf 3 maanden tot een geheel schooljaar) werkzaam als groepsleerkracht op een school.
 • Je bent onderdeel van het team en ontvangt alle toegang tot gegevens die noodzakelijk zijn voor het goed uitvoeren van jouw werkzaamheden.
 • Je hebt de mogelijkheid om op vaste dagen en tijden te werken. Een afwisselende baan, met een vast inkomen dus!
 • Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende vormen van onderwijs en in verschillende groepen.


Ontwikkeling staat bij Maandag centraal. Maandag gelooft er in dat je beter presteert wanneer je gelukkig bent in dat wat je doet. Samen met jou ga ik dan ook graag het gesprek aan over waar jouw wensen en behoeftes liggen. Het zogenoemde ‘denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen’ is absoluut van toepassing!

Functie eisen

Maandag® kan de flexibele zekerheid aan jou als groepsleerkracht bieden, omdat onze professionals een flexibele inzetbaarheid hebben. Zoals eerder geschreven betekent solliciteren bij Maandag® dat je solliciteert bij verschillende stichtingen en scholen en dus ook open staat voor verschillende soorten vacatures.


Van een groepsleerkracht bij Maandag® verwachten wij;

 • Dat je in het bezit bent van een PABO diploma.
 • Dat je inzetbaar bent (en daar vooral ook plezier in hebt) voor verschillende groepen.
 • Dat je jouw draai makkelijk weet te vinden in een ‘nieuwe’ situatie en daar ook energie van krijgt.


Maandag® biedt;

 • Een marktconform salaris volgens de CAO onderwijs schaal 10 of 11.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.
 • Een persoonlijke aanpak, uitgaand van jouw wensen.
 • De Maandag® Academy en online trainingen om je te blijven ontwikkelen als groepsleerkracht. 


Ik vertel je graag meer!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff