Groepsleerkracht 2020-2021

Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 104120016
Solliciteren

Over de functie

Als groepsleerkracht ben jij dé professional die betrokken is bij de totale ontwikkeling van een kind. Je leert jouw klas binnen no time kennen en je weet wat er speelt in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Jij voor de klas als groepsleerkracht…? Voor de leerlingen betekent dat topografielessen aan de hand van voetbalplaatjes van de supermarkt en rekenen met dartpijltjes (van klittenband natuurlijk, met het oog op de veiligheid 😉). Jij bent een groepsleerkracht met een duidelijke visie op het onderwijs en gaat hierover graag het gesprek aan. Dit doe je niet alleen om jouw visie op een ander over te brengen, maar vooral om jezelf (nog) verder te ontwikkelen. Jij bent je ervan bewust dat niet alleen de leerlingen mogen en moeten leren. Leren en ontwikkelen is ook datgene dat je van jezelf verwacht.


Als groepsleerkracht zorg jij ervoor dat:

  • Er een veilig leerklimaat is
  • Fouten maken mag (ook jij!) en daar leer je van
  • Je jouw enthousiasme over brengt op de kinderen


Specifiek voor groepsleerkrachten bij Maandag® geldt dat zij zich niet binden aan één specifieke school. Je hebt voor langere tijd een vaste klas en wanneer de invalperiode (3 tot 12 maanden) voorbij is, krijg je weer een nieuwe klas op een nieuwe school. Zo ontwikkel jij die steeds bredere, maar ongetwijfeld ook steeds duidelijk wordende visie op hoe jij het onderwijs ziet.  

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een PABO diploma óf zal deze binnenkort in ontvangst nemen
  • Je maakt makkelijk contact met kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar
  • Je bent op zoek naar flexibele zekerheid. (Vaste uren, werktijden en salaris, flexibele werkplekken, klassen en werkinvulling).


Ontwikkeling staat bij Maandag centraal. Maandag gelooft erin dat je beter presteert wanneer je gelukkig bent in dat wat je doet.

Samen met jou gaan we dan ook het gesprek aan over jouw wensen en behoeftes. Ligt jouw kracht en kennis bij de bovenbouw, of juist meer in de onderbouw? Zou je het leuk vinden om ook het speciaal onderwijs eens te ervaren, óf houd je je liever vast aan het reguliere / bijzondere onderwijs?

De mogelijkheden zijn er. Grijp jij deze aan?!


  • Een marktconform salaris volgens de CAO onderwijs schaal 10 (enkel interesse in regulier onderwijs) of schaal 11 (interesse in regulier én speciaal onderwijs).
  • Een reiskostenvergoeding tot €0,19 per kilometer.
  • De Maandag® Academy en online trainingen om je te blijven ontwikkelen als (onderwijs) professional
  • Een persoonlijke aanpak, uitgaand van jouw wensen.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff