Flexibele groepsleerkracht

Over de functie

Jij vindt de charme in iedere groep. Je weet als geen ander wat speelt in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en bent betrokken bij de totale ontwikkeling van ieder kind.

Jij voor de klas als groepsleerkracht…? Voor de leerlingen betekent dat topografielessen aan de hand van voetbalplaatjes van de supermarkt en rekenen met dartpijltjes (van klittenband natuurlijk, met het oog op de veiligheid 😉). Jij bent een groepsleerkracht met een duidelijke visie op het onderwijs en gaat hierover graag het gesprek aan. Dit doe je niet alleen om jouw visie op een ander over te brengen, maar vooral om jezelf (nog) verder te ontwikkelen. Jij bent je ervan bewust dat niet alleen de leerlingen mogen en moeten leren. Leren en ontwikkelen is ook datgene dat je van jezelf verwacht.

Als groepsleerkracht zorg jij ervoor dat:

 • Er een veilig leerklimaat is.
 • Fouten maken mag (ook jij!) en daar leer je van.
 • Je jouw enthousiasme over brengt op de kinderen

Specifiek voor groepsleerkrachten bij Maandag® geldt dat zij zich niet binden aan één specifieke school. Je hebt voor langere tijd een vaste klas en wanneer de invalperiode (3 tot 12 maanden) voorbij is, krijg je weer een nieuwe klas op een nieuwe school. Zo ontwikkel jij die steeds bredere, maar ongetwijfeld ook steeds duidelijk wordende visie op hoe jij het onderwijs ziet.  

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een PABO diploma óf zal deze binnenkort in ontvangst nemen.
 • Je maakt makkelijk contact met kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar.
 • Je bent op zoek naar flexibele zekerheid. (Vaste uren, werktijden en salaris, flexibele werkplekken, klassen en werkinvulling).

Ontwikkeling staat bij Maandag centraal. Maandag gelooft erin dat je beter presteert wanneer je gelukkig bent in dat wat je doet. Samen met jou gaan we dan ook het gesprek aan over jouw wensen en behoeftes. Ligt jouw kracht en kennis bij de bovenbouw, of juist meer in de onderbouw? Zou je het leuk vinden om ook het speciaal onderwijs eens te ervaren, óf houd je je liever vast aan het reguliere / bijzondere onderwijs?

De mogelijkheden zijn er. Grijp jij deze aan?!

 • Een marktconform salaris volgens de CAO onderwijs schaal 10 (enkel interesse in regulier onderwijs) of schaal 11 (interesse in regulier én speciaal onderwijs).
 • Een reiskostenvergoeding tot €0,19 per kilometer.
 • De Maandag® Academy en online trainingen om je te blijven ontwikkelen als (onderwijs) professional
 • Een persoonlijke aanpak, uitgaand van jouw wensen.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lotte van de Graaff

Lotte van de Graaff

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs