Docent VSO cluster 4

Over de functie

Hoe stevig sta jij in je schoenen? Laten we een potje 'sparren' over de mogelijkheden om te werken als docent in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, cluster 4.


De leerlingen die VSO volgen zijn in de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar en hebben een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek (cluster 4). Ze komen vaak vanuit het Speciaal Onderwijs (SO) of zijn uitgevallen op het Voortgezet Onderwijs (VO). Elke leerling heeft dus zo zijn of haar eigen 'rugzakje.' Aan jou de taak om deze leerlingen les te geven, maar voornamelijk te begeleiden.


Het lesaanbod stem je zoveel mogelijk af op de leerling, je richt je zowel op de cognitieve als de sociaal-emotionele ontwikkeling. Leerlingen hebben jouw sturing nodig! Jij bent de persoon die de leerlingen gefocust en gemotiveerd houdt, maar vooral ook de goede richting op stuurt. Na het VSO stromen de leerlingen uit naar diverse vormen van onderwijs of gaan werken.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een PABO diploma óf een tweedegraads bevoegdheid en je hebt affiniteit/ervaring met de doelgroep
  • Je staat stevig in je schoenen en durft lef te tonen
  • Je bent beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast of bepaalde tijds dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van een thema.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Britt Dackus

Britt Dackus

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs