Docent Nederlands tweedegraads schooljaar 20/21

Over de functie

Is Nederlands voor jou de mooiste taal van de wereld? Praat Nederlands met me en kom het Maandag® docententeam versterken als docent Nederlands! 


Jij weet alles van grammatica, schrijf-, lees- en spreekvaardigheid. Je vindt het tof dit met passie over te brengen en raakt enthousiast van het motiveren van leerlingen. Je voelt je ‘zo trots als een pauw’ wanneer jouw leerlingen de geleerde stof kunnen toepassen.


Als docent Nederlands draag je dagelijks bij aan de ontwikkeling van studenten. Dit doe je niet alleen door het verhogen van de kennis van studenten omtrent de Nederlandse taal, maar coacht en begeleidt ze daarnaast voortdurend.


Voor volgend schooljaar ben ik opzoek naar een Nederlands docent die weet van aanpakken en stevig in zijn of haar schoenen staat. Je hebt dan ook affiniteit met vmbo-leerlingen en je deinst niet terug voor een uitdagende opdracht.

Functie eisen

  • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands of je bent in de afrondende fase van de opleiding tot docent Nederlands
  • Je bent pedagogisch en didactisch sterk
  • Je bent beschikbaar vanaf 1-8-2020

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van een thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Britt Dackus

Britt Dackus

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs