Bovenbouw

Danny de Vries
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danny de Vries
MEI 12
Zuid-Holland Permanent HBO
11.06.2020 100274899
Solliciteren

Over de functie

De bovenbouw, past dat bij jou?


Leerkracht bovenbouw, is dat nou echt zo anders dan leerkracht onderbouw? Elke dag krijg ik meerdere leerkrachten op gesprek. Wat ik erg grappig vind om te zien is het duidelijke verschil tussen een leerkracht bovenbouw en een leerkracht onderbouw. Twee totaal verschillende mensen, maar heel uniek op hun eigen manier. Waar de leerkracht onderbouw pedagogisch erg sterk is, komt bij de bovenbouw nog een extra schepje didactiek erbij. Hoe kunnen wij de kennis het beste overdragen naar de kinderen? Laat dat maar aan de leerkracht bovenbouw over.


Waar komt jouw passie vandaan voor de bovenbouw? Is het, het didactische les geven? Is het, een stukje uitdaging en weerstand? Zo veel facetten die juist deze tak van sport zo leuk maken! Ik kan mijn leerkrachten in de bovenbouw nog steeds zo goed herinneren, dit zijn personen die grote indruk maken in het leven van een kind. Heel erg belangrijk dus om de juiste leerkracht op de juiste plek te krijgen.


Hier komt Maandag® in the picture. De juiste persoon op de juiste plek, dit is onze kracht. Wij geloven niet in het massale. Niet in het kastje naar de muur principe. Ik zal samen met jou inzoomen wat het beste bij jou past en hoe jij met zo veel mogelijk plezier naar jouw werk toe zal gaan. Persoonlijk contact. Dit kan natuurlijk alleen als wij elkaar een beetje beter leren kennen. Dus… bakje koffie of thee doen?

Functie eisen

  • Een afgeronde PABO opleiding of in het eindtraject van je opleiding (Master (S)EN is een pre)
  • Parttime of fulltime beschikbaar


Over het bedrijf

Wat krijg jij van ons:


  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
  • Een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO Onderwijs en 8% vakantietoeslag
  • Vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km
  • De mogelijkheid om Online trainingen en cursussen via E-WISE te volgen, zodat jij je blijft ontwikkelen als (onderwijs)professional;
  • Startklaar traject voor pas afgestudeerde docenten / leraar;
  • Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danny de Vries
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danny de Vries