Allround docent schooljaar 20/21

Over de functie

Ben jij veelzijdig en deins je niet terug voor vmbo-, speciaal- en praktijkonderwijs? Kom ons docententeam versterken als allround docent!


Voor het nieuwe schooljaar ben ik opzoek naar ‘allround’, oftewel generalistische docenten. Het maakt jou niet uit of je nu voor een vmbo-klas staat, of les geeft aan een praktijkklas. Jij kunt het namelijk allemaal! Je coacht en begeleid leerlingen voortdurend én je draagt dagelijks bij aan de ontwikkeling van de leerlingen.


Bij Maandag luisteren we natuurlijk wel naar jouw wensen en ideeën. Wil je werken in het VO? ‘’Yes, dan gaan we samen de mogelijkheden bespreken.’’ Wil je werken in het speciaal- of praktijkonderwijs? ‘’Helemaal goed, laten we de opties doornemen.’’ Je bent al helemaal aan het juiste adres als je meerdere vakgebieden of onderwijsniveaus interessant vindt. Er is veel mogelijk en ik ga graag met jou het gesprek aan over je toekomst als ‘allround’ docent.

Jij staat namelijk als docent centraal. Je visie, je wensen en ideeën zijn hierin van belang. Ik wil alles weten! Want alleen dan kunnen we de juiste match tussen jou en een opdracht maken.


Nu hoor ik je denken… een ‘allround’ docent: wie is dat dan en waar moet diegene aan voldoen? Allereerst dient dé Maandag docent een lesbevoegdheid of PABO diploma te hebben. Daarnaast is de ‘allround’ docent flexibel, hou je van afwisseling en vind je het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. Herken jij jezelf in deze punten? Dan kunnen we ook de mogelijkheden tot een bepaalde tijd contract of zelfs een vast dienstverband bespreken!


Werken in het onderwijs is soms zwaar… en dat weten we bij Maandag. Daarom belonen we dat graag met goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, eventueel een leaseauto en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag Academy. Natuurlijk bieden jouw accountmanager en recruiter ook altijd een luisterend oor en kun je daar ten alle tijden terecht met al jouw vragen, onzekerheden en successen!


Ben je nieuwsgierig geworden? Gaan wij samen het gesprek aan over jouw toekomst als ‘allround’ Maandag docent? Druk op de knop 'solliciteren' of bel/app naar 0630977812.

Functie eisen

·      Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of een PABO diploma

·      Je bent pedagogisch en didactisch vaardig

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Britt Dackus

Britt Dackus

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs