(Opnieuw) het onderwijs verkennen

Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff
MEI 25
Noord-Holland Tijdelijk HBO
24.06.2020 101295263
Solliciteren

Over de functie

Ben jij dé professional die het plezier in het lesgeven (opnieuw) gevonden heeft in de tijd dat thuisonderwijs zo belangrijk was? Heb je in het verleden voor de klas gestaan en wil je opnieuw en durf je het aan om dit opnieuw te verkennen mét de juiste begeleiding en ondersteuning? Lees dan zeker verder!


Om verschillende redenen maken leerkrachten soms de keuze om het onderwijs uit te gaan om iets totaal anders te doen. Soms vanwege persoonlijke ontwikkeling, omdat de situatie veranderd is of vanwege het feit dat het misschien niet meer helemaal aan sloot bij de wensen. Misschien heb jij in het verleden ook die beslissing gemaakt en ben je tóch getriggerd om opnieuw de onderwijs gerelateerde vacatures te bekijken. Fijn! Want onderwijs professionals zoals jij zijn hard nodig!

Bij Maandag® begrijpen we dat goede begeleiding en ondersteuning belangrijk is, wanneer je er een poos uit geweest bent. Speciaal voor startende én terugkerende leerkrachten hebben wij het zogenoemde ‘startklaar’ traject ontwikkeld.


Van het startklaar traject kun je het volgende verwachten;

  • Persoonlijke begeleiding
  • Vakinhoudelijke trainingen die je kennis verbreden
  • Vaardigheidstrainingen, waaronder differentiatie in de klas
  • Les-bezoeken en tips voor je klassenmanagement
  • Workshops + andere trainingen waar jij vrije keuze uit hebt


Met deze extra input ontwikkel jij als leerkracht de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om (opnieuw) zelfverzekerd een succes te maken van je werk. Maandag® heeft een groot netwerk met verschillende schoolstichtingen en losstaande scholen. Een persoonlijk gesprek zorgt er voor dat we een goede inschatting kunnen maken van waar jij goed tot je recht zou komen. Daarin gaan we natuurlijk uit van jouw wensen. 

Functie eisen

Maandag® investeert graag in jou als leerkracht. De volgende voorwaarden zijn hier op van toepassing;

  • Je bent in het bezit van je (I)PABO diploma
  • Je komt in dienst bij Maandag® en tekent een studieovereenkomst van 12 maanden (voor het startklaar traject)
  • Je bent enthousiast, leergierig, flexibel en hanteert een open communicatie (dan bereiken we het meeste met elkaar!)


Buiten het startklaar traject heeft Maandag® jou als leerkracht nog meer te bieden. Je krijgt een marktconform salaris volgens de CAO onderwijs schaal 10 en je reiskosten worden tot €0.19 per kilometer vergoedt.

Bij Maandag® staat ontwikkeling centraal. We geloven er in dat je beter presteert wanneer je gelukkig bent in dat wat je doet. Samen met jou ga ik dan ook het gesprek aan over jouw wensen en behoeftes en bespreken we de mogelijkheden. 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte van de Graaff
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van de Graaff