Skip to footerSkip to content
Persbericht

Maandag® benoemt Jacqueline Post als CEO

1 mei 2023
Persbericht-jacqueline-post-ceo-maandag

Amsterdam, 1 mei 2023 De missie van Maandag® is helder: heel Nederland zin laten hebben én houden in werk. Om deze ambitie te helpen realiseren, start Jacqueline Post per 1 mei in de functie van CEO. Zij neemt de taken van vertrekkend CEO Freddy Verweij over. Jacqueline is sinds 2019 in diverse functies als directielid actief geweest bij Maandag®, en brengt naast bewezen leiderschapskwaliteiten haar uitgebreide ervaring als CMO voor A-merken als Funda, Exact, KPN en Eneco mee.

Duurzame groei "Wij zijn ervan overtuigd dat Jacqueline de juiste persoon is om Maandag® verder te leiden en onze missie voort te zetten. Haar vermogen om strategisch denken te combineren met het in beweging zetten van zaken richting duurzame groei is bewonderenswaardig. Jacqueline's focus op het verbeteren van de levens van onze klanten en professionals plus het stimuleren van innovatie, maakt haar de juiste leider voor ons bedrijf," aldus Rob Entjes, bestuursvoorzitter van Maandag®.

Verder verwelkomen we in onze Board – naast Rob Entjes - ook twee nieuwe niet-uitvoerend bestuurders: Kirsten Bradley en Hylke Sprangers. Daarmee bestaat de Board uit vier leden (drie niet-uitvoerend en één uitvoerend, namelijk de CEO).

Kirsten heeft veel ervaring op het gebied van algemeen management, strategie, fusies & overnames, business development, innovatie en financiën. Zij heeft gewerkt bij diverse grote multinationals, zowel familiebedrijven als beursgenoteerde bedrijven in Nederland en internationaal. 

Hylke is gespecialiseerd in technologie & innovatie management en werkt onder andere als universitair docent bij de Erasmus Universiteit. Eerder bekleedde hij diverse directiefuncties in de IT en digitale industrie, onder meer als group CTO en board member bij Talpa Network.

Met deze nieuwe samenstelling gaat Maandag® met vol vertrouwen samenwerken aan de verdere groei van Maandag®. 


Relevant voor jou

persbericht-datalek-bureau-blauw

Maandag® onderneemt actie op datalek Bureau Blauw

31 mrt. 2023