Skip to footerSkip to content
Header Asset - Onderwijs

invallenis een vak

  • Betekenisvol, afwisselend en uitdagend werk
  • Ervaring opdoen op verschillende scholen
  • Professionalisering bij de Maandag® Academy

Bij Maandag® werken mensen die lesgeven vanuit hun hart

Elke leerling verdient een goede leraar voor de klas. Wil jij ook van betekenis zijn voor het Nederlandse onderwijs? Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of liever als invaller in het onderwijs aan de slag gaat, we gaan samen op zoek naar de beste match. Maandag® verbindt jou aan een school in jouw regio. Als Maandag® onderwijsprofessional weet je van aanpakken en bruis je van energie. Je bent flexibel en pedagogisch sterk. Je hebt aandacht voor alle leerlingen. Je draait je hand niet om voor een uitdagende beginsituatie. Ook voor jouw eigen ontwikkeling is er veel ruimte. Want voor onze onderwijsprofessionals zijn er verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden vanuit de Maandag® Academy. Bovendien organiseren we sparsessies met je Maandag® collega's. Je bent namelijk niet alleen onderdeel van het team op school; je hoort ook bij Maandag®.

Visual domein onderwijs

![Image Asset - Onderwijs](//images.ctfassets.net/oarwel7xlneo/7fp3GKak5hzNXLCuSoVchY/a9b776a10c8af5b3465628656e098ec5/02_Image_Asset_-_Onderwijs__1_.png)

Welke functie past het beste bij jou?

Bekijk alle onderwijsvacatures

Leerkracht groep 4

Flevoland
0-1 jaar, 1-3 jaar, 3-6 jaar, 6-10 jaar en meer dan 10 jaar
HBO
Basisonderwijs
Geplaatst op 26-05-2023

Leerkracht groep 6

Flevoland
0-1 jaar, 1-3 jaar, 3-6 jaar, 6-10 jaar en meer dan 10 jaar
HBO
Basisonderwijs
Geplaatst op 26-05-2023

Leerkracht SBO

Flevoland
0-1 jaar, 1-3 jaar, 3-6 jaar, 6-10 jaar en meer dan 10 jaar
HBO
Speciaal onderwijs
Geplaatst op 26-05-2023

In welk vakgebied wil je werken?

Bekijk alle onderwijsvacatures
Voortgezet onderwijs
Speciaal onderwijs
Basisonderwijs
Kinderopvang
HBO Onderwijs
MBO Onderwijs

Word gecertificeerd invaller

De mensen van Maandag® geven frisse energie aan belangrijk werk. En dat geldt zeker voor onze invalkrachten in het onderwijs. Het zijn onze invallers die het onderwijs, en daarmee de samenleving, draaiende houden. Als gecertificeerd invaller bij Maandag® sta je altijd goed voorbereid voor de klas. Want wij geven je trainingen aan de Maandag® Academy waarin we je de kneepjes van het vak bijbrengen. Invallen is een vak; een belangrijk vak dat je kunt leren. Dus solliciteer en word gecertificeerd invaller.

Het sollicitatieproces

Solliciteer

We reageren binnen 5 dagen. Zijn er mogelijkheden? Dan bellen we je om je beter te leren kennen.

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

FAQ

Antwoord op belangrijke vragen

Wat doet Maandag® voor jou?

Bij Maandag® zorgen we ervoor dat belangrijk werk ook leuk is. We helpen je groeien en geven je ruimte. Bieden je een vaste baan én flexibiliteit. Zo voer je zelf de regie over je carrière. Wij geloven dat de publieke sector beter werkt als talent er graag wil werken. Als jij je werk ontzettend leuk vindt, profiteren wij daar allemaal van. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Hoe kan ik als zij-instromer in het onderwijs werken?

Nieuwe leraren zijn hard nodig om het onderwijs draaiende te houden. Ontdek op welke manieren je voor de klas kunt staan, wat het zij-instroomtraject precies inhoudt en op welke manier wij jou kunnen opleiden.

Lees alles over zij-instromen bij Maandag®

Welk salaris kan ik als leerkracht in het basisonderwijs verdienen?

Leraren die werkzaam zijn in het basisonderwijs en het speciaal onderwijs vallen onder de cao primair onderwijs (cao po). Een overzicht van de salarissen in het basisonderwijs / speciaal onderwijs vind je op de website van de rijksoverheid.

Welk salaris kan ik als docent in het voortgezet onderwijs verdienen?

Docenten die werkzaam zijn in het voortgezet onderwijs vallen onder de cao voortgezet onderwijs (cao vo) . Een overzicht van de salarissen in het voortgezet onderwijs vind je op de website van de Rijksoverheid.