Skip to footerSkip to content
Shizam Zorg basisarts

Docent Engels vacatures

Solliciteer en ga werken als docent Engels

  • Veelzijdig, uitdagend werk in jouw regio
  • Veelzijdig, uitdagend werk in jouw regio
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid om vanuit huis te werken

Docent Engels vacatures voor jou

Vul jij de vacatures als docent Engels van nature in, ​​of ben je op zoek naar een carrière switch binnen het voortgezet onderwijs? Maandag® geeft jou de kans om deze stap te zetten. Met de juiste begeleiding maak jij je ambities waar. Je groeit van de ene overwinning naar de volgende. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Neem zeker een kijkje bij onze vacatures docent Engels. Ben jij klaar voor een afwisselende en uitdagende baan, maar wil je wel graag zekerheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te overleggen! Ontdek de eerste- of tweedegraads docent Engels vacatures hieronder en wordt enthousiast door de vele mogelijkheden.

Docent Engels vacatures

beleidsmedewerker vacatures

Docent Engels vacature

Onze eigen aanpak voor een docent Engels

Wij horen bij Maandag® graag waar jij voor uit bed. Onze vuistregel bij een eerste gesprek voor een docent Engels vacature: wij zijn een en al oor. Wij horen graag wie jij bent. Een sollicitatie gaat om veel meer dan alleen vaardigheden bespreken op het gebied van lesgeven in de Engelse taal. Waar jij kracht uit haalt naast je werk is net zo belangrijk voor ons om een goede vacature docent Engels voor jou te vinden.

Dus praat over jouw interesse in het vak Engels en het Cambridge Engels examen. Maar vertel vooral ook over jouw hobby's, familie of vrienden in het kennismakingsgesprek en laten we jouw carrière op gang helpen. Weten we perfect waar jij energie van krijgt? En is er een klik aan beide kanten? Dan krijg je een vast contract. En jouw eerste opdracht, gelijk op jouw lijf geschreven! Lijkt het je gaaf om aan te sluiten bij Maandag®? En lijkt werken bij Maandag® een mooie stap? Bekijk jouw nieuwe vacature als docent Engels hieronder.

Maandag Managed Services opdracht

Docent Engels jobs

Wij als totale HR-dienstverlener zetten jou weg als docent Engels

Maandag® is bij uitstek dé totale HR-dienstverlener voor docent Engels jobs in de publieke- en commerciële sector. Door ons uitgebreide netwerk en goede partners kunnen wij alle deuren openen bij toffe opdrachtgevers voor een docent Engels job, waar jij misschien zelf nooit aan gedacht heb. Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en het vermaak van jou als jobs docent Engels professional ontzettend belangrijk. Hier helpen wij jou dolgraag mee. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het hele proces om jouw carrière vorm te geven.

Je benut de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor allerlei projecten en organisaties. Voor jou betekent dit dat je zekerheid en verandering met elkaar kunt samenvoegen. Zo heb je de mogelijkheid om in allerlei verschillende bedrijven te groeien met de zekerheid van een goed salaris. Wie wil werken als docent Engels vindt bij Maandag® altijd een toffe job. En ook nog eens prettig ergens in de buurt. Want Maandag® heeft door heel Nederland jobs als docent Engels. Dus kijk snel bij onze docent Engels jobs en laat ons weten waar jij graag wilt werken. Dan vinden onze experts er een interessante job als docent Engels bij.

beleidsmedewerker vacatures

Docent Engels banen

Groeien als docent Engels bij Maandag®

Wat je ook zoekt als docent Engels, bij Maandag® heb je altijd de gelegenheid om te groeien in een docent Engels baan. In ieder moment als professional zijn er wel geschikte banen als docent Engels te ontdekken. Als Junior docent Engels hoef je gewoonlijk geen passende werkervaring te hebben. Je hebt wel net je eerste werkervaring opgedaan en je bent nu ready om stappen te maken. Je bent zeer enthousiast en erg benieuwd om het vak door en door te kennen.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. In ons team van ervaren docenten Engels word je opgeleid om het vak te leren. Ook bieden we een trainingsweek aan op onze Maandag® Academy waarin je alles wordt uitgelegd over onze cultuur en werkwijze. Hiernaast volg je elk jaar vele trainingen om je te ontwikkelen tot een succesvolle docent Engels. Je neemt je voorgaande ervaringen en kennis mee naar een volgende organisatie waar je weer nieuwe informatie leert in een nieuwe omgeving. Zo blijf je via onze docent Engels banen helemaal bij in je beroep en krijg je de kans om jouw CV verder uit te breiden.

Als ervaren docent Engels bieden wij de afwisseling en uitdaging die je mist bij het werken voor een vaste werkgever. Je neemt een kijkje in de keukens van opdrachtgevers waar je mogelijk anders niet meer binnen was gekomen. En wil je jouw horizon toch nog verbreden? Geen probleem! Ook ervaren docenten Engels bieden wij de juiste coaching om niet alleen door te groeien, maar ook met omscholen of zij-instromen. Zo vinden we de baan die het beste bij jou past. Ga nu snel naar onze actuele banen: docent Engels.

Alle docent Engels vacatures bekijken?

Vind jouw vacature