Skip to footerSkip to content
Belangrijke banen

‘Ik waardeer de betrokkenheid en persoonlijke aanpak’

11 apr. 2022
edwin-everaert-professionals-verhaal-maandag

Edwin Everaert heeft naar eigen zeggen ‘de mooiste baan ter wereld’. De Maandag®-professional is sociaal beheerder bij een Utrechtse woningcorporatie en is al drie jaar trots om deel uit te maken van Maandag®.

Al voordat hij wist wat voor bedrijf het was, voelde Edwin een klik met Maandag®. “Toen ik bij het stoplicht stond naast één van de bedrijfsauto’s, dacht ik: wie durft zijn organisatie zo te noemen? Veel mensen hebben een hekel aan de eerste werkdag na het weekend. Ik vind het daarom wel stoer dat je je bedrijf Maandag® noemt. Het maakte me erg nieuwsgierig en ik zocht thuis op wat Maandag® was. Ik wilde wel kennis maken met zo’n gedurfde organisatie. En al helemaal toen Maandag® een detacheerder bleek te zijn.”

Een persoonlijke aanpak

Edwin werkte al langer via detacheringsbureaus als beheerder bij woningcorporaties toen hij contact zocht met Maandag®. “In 2018 waren het goede tijden voor beheerders, dus ik hield altijd mijn ogen open en zette hoog in bij sollicitaties. Mijn eerste gesprek met een recruiter van Maandag® vond plaats in Breda. De Brabantse gezelligheid was aanwezig. Ik waardeerde de betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Dat is precies wat Maandag® sterk maakt: het is een groot bedrijf, maar voelt als een kleine organisatie. Je komt in een warm bad terecht.”

Iedere dag is een verrassing

Als sociaal beheerder krijgt Edwin in zijn huidige baan bij een Utrechtse woningcorporatie veel vrijheid. “Ik beheer een oud gemeentehuis dat is omgetoverd tot een appartementencomplex. Hier wonen jongeren die begeleiding krijgen. Ik zorg er vooral voor dat het schoon en veilig is. Ik heb een sociale en signalerende functie en ik vul zelf in hoe mijn werkdag eruitziet. Iedere dag is weer een verrassing. Dat vind ik geweldig. Mijn huurders zijn mijn drijfveer.” Bij Maandag® krijgt Edwin de ruimte. “Ik voel bewegingsvrijheid. Dat ben ik gewend en dat heb ik ook nodig. Ik heb twaalf jaar voor mezelf gewerkt. Ik vind vrijheid echt nog wel een stukje belangrijker dan bijvoorbeeld geld.”

Inmiddels groeit het onderdeel ‘woningcorporatie’ bij Maandag® en daar is Edwin blij mee. “Deze sector krijgt een steeds groter aandeel. Mede dankzij Sara Gesthuizen, mijn contactpersoon en Manager Overheid & Woningcorporaties bij Maandag®. Zij staat dan ook altijd voor mij klaar.

Nieuwsgierig welke kansen er liggen in jouw regio? Bekijk hier onze vacatures of neem eens contact op met de Maandag®-vestiging bij jou in de buurt.


Relevant voor jou

blog-wat-betekent-werken-bij-maandag

Wat betekent werken bij Maandag®?

27 mei 2022