Kwalitatief partner

Maandag® neemt verantwoordelijkheid door mogelijkheden en kansen te vertalen in winst voor onze mensen, milieu en maatschappij. Uw vraag naar gekwalificeerde professionals wordt bij Maandag® dan ook tot in de puntjes verzorgd: snel, passend bij het werk en met minimale belasting van mens en milieu.

Wil u meer weten over de certificeringen die Maandag® heeft? Bekijk hieronder de uitleg over de betreffende certificaten of neem contact op met Maandag®.

Kennismaken?

Kan jouw team of afdeling talent gebruiken? Wij hebben een groot netwerk van professionals binnen de publieke sector. Klik hieronder om te zien wat Maandag® voor je kan betekenen.

Neem contact op

onze certificeringen

ISO 9001.
Maandag® heeft een ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is dé internationale standaard als het gaat om de continue verbetering van het management systeem. Dit betekent dat Maandag® onderhevig is aan externe controles, maar ook het hele jaar door intern haar processen onder de loep neemt. Maandag® is een kwalitatieve partner die kritisch op zichzelf is. Dit alles met als doel: een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

ISO 14001.
Maandag® heeft milieubewust zaken doen hoog in het vaandel staan. Wij hebben ons hoofdkantoor in Amsterdam gecertificeerd en voldoen dus aan bepaalde criteria en beperken de belasting op het milieu. Zo bestaat het wagenpark voor 95% uit auto’s met het energielabel A en heeft Maandag® CO2 neutrale kantoorpanden. En met Maandag® vestigingen door heel Nederland is er altijd een vestiging in de buurt, waardoor de reistijd beperkt blijft.

het VCU certificaat.
VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Maandag® Amsterdam en Zwolle zijn VCU gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid van professionals te waarborgen. Dit houdt in dat Maandag® samen met opdrachtgevers nagaat in welke mogelijke risicovolle situaties professionals werkzaam kunnen zijn.

SNA-keurmerk.
Maandag® heeft het SNA-keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving kunnen deze partijen aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. U neemt dus een betrouwbare partner in de hand als u voor Maandag® kiest.