GZ-psycholoog

Lotte van der Lint
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte van der Lint
FEB 13
Noord-Brabant Vast WO
15.03.2019 Job-Nr: 9196932
Solliciteren

Over de functie

Jij als GZ-psycholoog bent altijd in de weer. De donderdag is nog hectischer en drukker dan de dag ervoor. Het ene moment ben jij bezig met een diagnose stellen, het andere moment zit je midden in het aanpassen van een behandelplan voor een van jouw patiënten met de arts. Dagelijks komen de basispsychologen met moeilijke vragen jouw kant op en elke dag zie jij andere problematiek voorbij komen.


Houd jij van deze flexibiliteit in je werk en vind jij het leuk om in te springen waar de nood op dat moment het hoogst is? Kom dan eens langs bij Maandag® om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden namelijk niet alleen afwisseling in je werkdag, maar ook in de werkcarrière. In dienst treden bij Maandag® betekent namelijk dat je voor bepaalde tijd bij verschillende zorginstellingen jouw kennis en expertise kunt delen of verder kunt ontwikkelen. Samen met jou kijken wij naar de zorginstellingen en problematieken die bij jou passen en waar jij de redder in nood kunt zijn. Denk hierbij aan GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg, verpleeghuizen, revalidatiecentra en instellingen voor kind- en jeugdhulpverlening. Wij zorgen ervoor dat je zekerheid kunt combineren met afwisseling en uitdaging.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;
  • Je hebt een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Je vindt het leuk om niet voor langere tijd op één plek te zitten;
  • Je bent sociaal en hebt uitstekende communicatief vaardigheden.

Wat biedt Maandag® nog meer:

  • Een marktconform salaris ingeschaald op jouw opleidingsniveau en werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding van woon- tot werkadres van €0,19 per kilometer;
  • Opleidingsmogelijkheden bij onze Maandag® Acadamy;
  • Begeleiding van je accountmanager en recruiter gedurende het project.

De startdatum, het aantal uur en de standplaats in de regio Midden en West-Brabant verschilt per project en is in overleg altijd bespreekbaar.


Ben jij als bevlogen en ambitieuze GZ-psycholoog op zoek naar deze nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job