Marketing en communicatie

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonique Laureij
FEB 13
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
15.03.2019 Job-Nr: 9196843
Solliciteren

Over de functie

Door jou loopt de communicatie en promotie van events op rollentjes!


De verbinding tussen marketing en communicatie vertaalt zich in deze functie. Het afgelopen jaar zijn de communicatieplannen uitgezet en nu ligt de nadruk op het realiseren hiervan. Er worden ieder jaar enkele events georganiseerd, de taak van jou is om dit te communiceren en te promoten. Je rol zal hoofdzakelijk uitvoerend zijn; aanpakken en realiseren. Naast je werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie ben je ook een praktische organisator. Daarnaast ben je werkzaam op twee verschillende locaties.


Je werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie zullen onder andere zijn het creatief inzetten van Social Media, de website en het schrijven van de nieuwsbrief, journalister ontvangen en deze ook helpen met input voor artikelen, het bewaken van het merk en hierbij het budget en de planning. Daarnaast zul je de communicatie voeren naar bedrijven, scholen en andere stakeholders en de communicatie verzorgen voor de events.


Verder zul je ook werkzaamheden verrichten op het gebied van evenementen. Hierbij kan je denken aan het vertalen van het programma naar productie, coördinatie en afstemming van alle productionele zaken zoals horeca, licht en geluid en de planning van de events in afstemming met de evenementenkalender.  
Functie eisen

Heb jij:


·        Je hebt 3-5 jaar relevantie werkervaring op het gebied van (marketing) communicatie;

·        Je prioriteert en houdt het overzicht in hectische omgeving;

·        Je hebt meerdere evenementen succesvol georganiseerd;

·        Wordpress, Mailchimp, PowerPoint en Photoshop kennen voor jou geen geheimen.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 06 22 04 23 19 of mailen naar: Leonique.Laureij@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job