Applicatiebeheerder CORSA DMS

Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
FEB 13
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
15.03.2019 Job-Nr: 9196839
Solliciteren

Over de functie

Blink jij uit in het DMS Corsa?! De applicatiebeheerder voert beheer werkzaamheden uit van Corsa DMS. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende 1e en 2e lijns-werkzaamheden en eventueel ondersteuning op projectbasis.

De beheerder adviseert, instrueert en ondersteunt collega’s bij het gebruik van applicaties op het gebied van documentmanagement. Ook is hij/zij, samen met technisch beheer, verantwoordelijk voor het monitoren van de beschikbaarheid van services. Daarnaast bestaat het werk uit regulier applicatiebeheer, het implementeren en inrichten van nieuwe functionaliteit, testen en implementeren van patches. De functioneel applicatiebeheerder heeft rechtstreeks contact met gebruikers, key-users, management , collega’s van ICT en leveranciers. Hij/zij fungeert als vraagbaak met betrekking tot de document gerelateerde digitale en geautomatiseerde processen binnen de gemeentelijke organisatie.

De kandidaat voelt zich als een vis in het water in een complexe omgeving (zowel op het gebied van ICT, proces en organisatie). Hij/zij is leergierig en maakt zich snel kennis eigen. De beheerder heeft als basis een dienstverlenende houding en weet flexibel met klantvragen om te gaan.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau 
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare en recente ervaring met functioneel applicatiebeheer Corsa in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een gemeente.
  • Je herkent jezelf in de volgende competenties: daadkrachtig, stressbestendig, omgevingsbewust, integer, resultaatgericht, analytisch en communicatief.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job