Leerkracht groep 1/2

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
FEB 13
Flevoland Tijdelijk HBO
15.03.2019 Job-Nr: 9196819
Solliciteren

Over de functie

Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen.. je kunt het wel dromen als echte kleuterjuf of -meester. Keer op keer blijft het leuk om met de kleuters liedjes te zingen. De leerlingen zingen altijd uit volle borst mee! De eerlijkheid van de kleuters en de onbevangenheid waarmee zij nog in het leven staan, is fantastisch om te zien. Ze zijn nog echt kind!


Buitenspelen, knutselen en verhaaltjes vertellen, het hoort er allemaal bij. Spelenderwijs leren de leerlingen nieuwe woorden en tellen tot 20. De ontwikkeling van de kinderen is volop in ontwikkeling en uiteindelijk worden ze voorbereid op het leren lezen en schrijven in groep 3.


De taak van de leerkracht? Het optimaal begeleiden van de leerlingen en ze ondersteunen daar waar nodig. Samen werken jullie aan de ontwikkeling, zodat het kind een goede basis heeft voor de verdere loopbaan.


Wij zijn per direct op zoek naar een leerkracht voor een kleuterklas in de regio Kampen. De school is een openbare school, die openstaat voor verschillende achtergronden, geloven, culturen en overtuigingen. Wederzijds respect staat voor de school centraal. Het betreft een vacature voor 4 dagen per week tot minimaal de meivakantie, maar waarschijnlijk tot de zomervakantie.

Functie eisen

Ben jij..

  • In bezit van een lesbevoegdheid (bijvoorbeeld een PABO, pedagogische academie of leidster kleuteronderwijs)
  • Creatief en geduldig
  • Toe aan een (nieuwe) uitdaging in het basisonderwijs


Vergeet dan niet om direct te solliciteren!


Wat kun je van ons verwachten?

  • Een dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen volgens het leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Deelnemen aan Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job