Verpleegkundige Reizigersadvisering

Lisanne van der Meer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisanne van der Meer
FEB 12
Noord-Brabant Vast HBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196477
Solliciteren

Over de functie

Als Verpleegkundige Reizigersadvisering sta jij reizigers te woord tijdens het reizigersspreekuur. Je bent in staat gezondheidsverklaringen te beoordelen en te interpreteren. Daarnaast ben jij helemaal up-to-date met je kennis en geef jij correcte voorlichtingen over vaccinaties, profylactische maatregelen en het vertrekken van recepten.


Je bent als geen ander in staat om een probleemanalyse te maken, waarbij je de focus legt op het resultaat. Je injecteert reizigers, indien nodig, met vaccinaties en verkoopt ook reis gerelateerde producten, zoals DEET en ORS. Daarnaast neem je ook het initiatief om een bijdrage te leveren aan het kwaliteitsbeeld, de inhoud van het voorlichtingsmateriaal, protocollen en projectactiviteiten. Tenslotte kan jij door jouw expertise zelfstandig handeling en ben jij niet bang om beslissingen te nemen.


Voor 1 van onze opdrachtgevers in de regio Tilburg en Den Bosch, zijn we op zoek naar een marktgerichte Verpleegkundige Reizigersadvisering. Het gaat hierbij om een opdracht voor 1 jaar, waarbij verlening van de duur bespreekbaar is. Daarnaast is tevens de startdatum bespreekbaar, echter is de voorkeur wel zo snel mogelijk.


Je komt te werken in een dynamische, klantgerichte en innovatie organisatie. Niet alleen jij, maar ook jouw collega’s tonen initiatief, nemen verantwoordelijkheid en tonen lef door met vernieuwde ideeën te komen. 

Functie eisen

Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma Verpleegkunde;
  • Je hebt een geldige BIG-registratie;
  • De werkuren zijn voor gemiddeld 16-18 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar, daar de arbeidsduur per week afhankelijk is van piek en dal periodes in het werkaanbod.
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en hebt een klantvriendelijke instelling

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


Je gaat aan de slag bij de opdrachtgever, maar je komt in dienst van Maandag®! Maandag® biedt jou een marktconform salaris. We vergoeden daarnaast de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen en word je begeleid door een enthousiaste recruiter en accountmanager.


Ben jij helemaal enthousiast geworden van deze functie van Verpleegkundige Reizigersadvisering? Wacht dan niet langer en solliciteer nu bij Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job