MBO Verpleegkundige met vast dienstverband

Lisanne van der Meer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisanne van der Meer
FEB 12
Noord-Brabant Vast MBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196437
Solliciteren

Over de functie

Als MBO Verpleegkundige ben je professioneel, zorgzaam en stel je de cliënt centraal. Je houdt van initiatief nemen, kunt tegen een stootje en durft kritisch te zijn. Daarnaast krijg jij energie van afwisseling! Samen met jouw collega’s biedt je zorg aan cliënten die past bij hun persoonlijke situatie.

Momenteel bestaat er een vraag naar MBO Verpleegkundigen en hebben daardoor meerdere vacatures voor de regio West- & Midden-Brabant openstaan voor onze opdrachtgevers. Hierbij bestaan mogelijkheden binnen de Jeugd- en Ouderenzorg, onder andere in de thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen, GGZ en jeugdgezondheidzorg. De startdatum en uren voor de vacatures zijn in overleg.

Bij Maandag® werk je op projectbasis; de ene keer vervang je een collega, de andere keer werk je ondersteunend tijdens een drukkere periode. Dit geeft de kans om jouw expertise in te zetten bij verschillende organisaties, afwisselend te werk te gaan en jezelf verder te ontwikkelen, dit alles vanuit een vast dienstverband.

We hebben mogelijkheden bij verschillende afdelingen. Van PG, somatiek, revalidatie, NAH en verpleging/verzorging tot aan jeugdzorg en GGD. Genoeg uitdaging en variatie in de projecten die jij bij Maandag® met twee handen kan aanpakken, toch?

Functie eisen

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO diploma Verpleegkunde
  • Je bent bekwaam en bevoegd om je verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Jij hebt een groot hart voor de zorg
  • Je bent geduldig en kan goed luisteren
  • Je houdt van afwisseling én uitdaging
  • Ten aanzien van werktijden en inzetbaarheid heb je een flexibele instelling

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. We vergoeden daarnaast de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen en wordt je begeleid door een enthousiaste recruiter en accountmanager.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job