Verpleegkundige PG

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daan Klomp
FEB 12
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196432
Solliciteren

Over de functie

Je wil graag binnen de intramurale zorg werken. Je hebt affiniteit met dementerende cliënten. Je wil graag hele diensten werken. Dan ben jij degene die ik zoek.


Voor een verpleeghuis nabij Rotterdam ben ik op zoek naar een verpleegkundige. Je komt te werken in een hecht team, samen met je collega’s lever jij zorg voor cliënten met een psychogeriatrisch ziektebeeld. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, je signaleert en rapporteert verandering in de gezondheidstoestand van de cliënten en werkt aan zorgplannen.


Verwacht hier niet honderden cliënten onder je te hebben, hier wordt effectieve kleinschalige zorg geleverd. Kwaliteitszorg wil jij leveren en je helpt mee aan innoverende projecten. Complexe zorgvragen ga je niet uit de weg, je bent juist de samenwerkingspartner van de huisarts, specialist ouderengeneeskunde en paramedici. Als je ervoor openstaat, er is een mogelijk om een meer  coördinerende functie uit te oefenen.


Ik hoop dat ik de werkzaamheden wat meer heb kunnen verduidelijk (neem anders gerust contact op), nu nog even kort over de afdeling. Het verpleeghuis biedt een hele fijne woon- en leefomgeving aan cliënten. Door een persoonlijke benadering op een kleinschalige afdeling wilt het verpleeghuis dat bereiken. Onder de afdelingen wordt continue kennis gedeeld, met je collega’s zorg je voor een zorgeloze en beschermde omgeving.


De zorg van de patiënt is heel belangrijk, maar ik vind het ook belangrijk dat jij het naar je zin hebt. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma Verpleegkunde op Mbo of Hbo niveau
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
  •  Ervaring in een soort gelijke functie een pre

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij graag de zekerheid van een (vast) dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is deze opdracht een passende volgende stap in jouw carrière als Mbo of Hbo Verpleegkundige!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job