Verzorgende IG Somatiek

Lisanne van der Meer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisanne van der Meer
FEB 12
Noord-Brabant Vast MBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196393
Solliciteren

Over de functie

Voor sommige ouderen is het niet meer mogelijk om zelfstandig te wonen vanwege (chronische) lichamelijke klachten die men krijgt bij het ouder worden. Op somatische afdelingen bij diverse opdrachtgevers krijg je als Verzorgende IG de kans om in te spelen op de individuele behoeftes van de cliënten en verzorg en begeleid je ouderen met onder andere opstaan, wassen en aankleden. Samen met je collega’s zorg je dat onze cliënten een mooie dag hebben die aansluit bij hun wensen en mogelijkheden. Met jouw grote hart voor de zorg, is dit geen probleem!


Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw expertise bij diverse organisaties in te zetten! Je werkt op projectbasis, waarbij je bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof vervangt, maar ook bij kan springen bij piekperiodes. Projecten kunnen tijdelijk of vast zijn, waarbij ze gemiddeld 3 tot 12 maanden duren.  Je komt te werken in de regio Midden- en West-Brabant, waarbij de startdatum en uren van het project in overleg bespreekbaar zijn. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken.

Functie eisen

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG niveau 3
  • Je bent bekwaam en bevoegd om je verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Je hebt affiniteit met ouderenzorg
  • Je bent geduldig en kan goed luisteren
  • Ten aanzien van werktijden en inzetbaarheid heb je een flexibele instelling

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. We vergoeden daarnaast de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen en wordt je begeleid door een enthousiaste recruiter en accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job