Verpleegkundige Ouderenzorg

Lisanne van der Meer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisanne van der Meer
FEB 12
Noord-Brabant Vast MBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196353
Solliciteren

Over de functie

Er verandert veel in de ouderenzorg, daarnaast moet er ook nog veel veranderen. Als voorbeeld gaan mensen pas naar een verpleeghuis als het thuis écht niet meer gaat, waardoor in verpleeghuizen alleen nog de meest kwetsbare ouderen wonen. De zorgvraag in een verpleeghuis is door deze ontwikkeling complexer en intensiever geworden.


Als Verpleegkundige is het jouw taak om de verzorgenden te adviseren, te coachen en om de kwaliteit van de zorg te versterken. Je herkent ziektebeelden en veranderingen in de gezondheidstoestand van de ouderen en onderneemt de nodige actie.

Naast het uitvoeren van specifiek Verpleegkundige handelingen, heb je ook een belangrijke sociale functie. Je probeert een vertrouwensband op te bouwen met de ouderen en geeft intensieve begeleiding aan ouderen met psychische, psychogeriatrische of sociale problemen. Ook onderhoud je contacten met de naasten/familieleden die de ouderen verzorgen.


Maandag® biedt jou de gelegenheid om als Verpleegkundige je expertise bij diverse organisaties in te zetten! Je werkt op projectbasis, waarbij je bijvoorbeeld een collega met zwangerschapsverlof vervangt of een team ondersteunt tijdens een drukkere periode. Projecten kunnen tijdelijk of vast zijn, waarbij ze gemiddeld 3 tot 12 maanden duren.


Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke vacatures in te vullen. Deze functies worden uitgevoerd op een van de volgende afdelingen: PG, Somatiek, GP, Niet Aangeboren Hersenletsel, Revalidatie en de afdeling Verpleging/Verzorging. Deze afdelingen kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting. Extramuraal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


We hebben vacatures voor meerdere locaties in Midden- & West-Brabant, waarbij de startdatum en het aantal uur van de projecten bespreekbaar zijn. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken.

Functie eisen

Functie-eisen

·      Je hebt een MBO of HBO diploma verpleegkunde

·      Je hebt een geldige BIG-registratie

·      Je hebt affiniteit met de ouderenzorg

·      Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. We vergoeden daarnaast de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen en gedurende jouw opdracht wordt je begeleid door een enthousiaste recruiter en accountmanager.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job