Vergunningverlener WABO, Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Esther Vijgeboom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Vijgeboom
FEB 12
Friesland Vast HBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196342
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Friesland ben ik op zoek naar een vergunningverlener WABO en/of Casemanager WABO.

Als vergunningverlener WABO houd jij je bezig met vraagstukken die gelinkt zijn aan wetten, regelgeving en procedures op het gebied van omgevingsrecht. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het adviseren, het rapporteren en corresponderen van lokale kwesties. Naast het stukje adviseren en beoordelen ben je bezig met databeheer zoals het bewerken van digitale bestanden en systemen.

Voor jou heeft de wet- en regelwetgeving binnen de bouw geen geheimen, daarnaast ben je ook nog eens communicatief vaardig en een fijne gesprekspartner voor contactpersonen van bijv. de Omgevingsdienst en Veiligheidsregio. 

Functie eisen

Wij zoeken iemand met:

  • Afgeronde HBO opleiding (richting bouw, juridisch)
  • Minimaal 1 jaar recentelijk werkervaring als vergunningverlener (WABO)
  • Werkervaring bij een gemeente/overheid in de afgelopen 5 jaar


Hiernaast zijn we op zoek naar iemand die een klantgerichte instelling heeft, goed kan samenwerken en een flexibele instelling heeft. Je kan denkt in oplossingen, hebt adviesvaardigheden en kan goed handelen tijdens moeilijke situaties of conflicten. 

Herken jij jezelf hier in? Dan ben jij misschien wel de vergunningverlener WABO die ik zoek!

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse opdrachtgevers voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform de cao geldend bij de opdrachtgever en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. 

Herken jij jezelf hierin en heb je ervaring als vergunningverlener WABO? Neem dan contact op met mij door te mailen naar esther.vijgeboom@maandag.nl of bel/app naar 06 - 12 55 49 56

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job