Regionaal Verpleegkundige

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
FEB 12
Noord-Brabant Vast HBO
14.03.2019 Job-Nr: 9196276
Solliciteren

Over de functie

Als regionaal verpleegkundige ben jij werkzaam in verpleeghuizen en in de thuiszorg. Omdat je grotendeels bezig bent met klinisch redeneren en verpleegtechnische handelingen ben je minder bezig met de echte verzorging van cliënten. Het team waarin je komt te werken is klein, waardoor er korte lijnen zijn met betrekking tot communicatie. Ondanks dat je veel solistisch werkt is een goede samenwerking met collega’s noodzakelijk.


Naast de grote verscheidenheid aan werkzaamheden is het als regionaal verpleegkundige mogelijk om 8-uurs diensten te maken. Korte en gebroken diensten zijn dus verleden tijd! Natuurlijk werk je nog steeds onregelmatig en heb jij hierin een flexibele houding.


Als regionaal verpleegkundige wordt jij ingezet waar de zorg vraag het hoogst is. Hierdoor is het noodzakelijk dat jij snel kun schakelen tussen situaties. Je weet prioriteiten te stellen. Samen met jouw team zorg jij voor de best mogelijke zorg voor je cliënten. 

Functie eisen

  • HBO Verpleegkundige & BIG geregistreerd;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor klanten en je team;
  • Je bent flexibel en bereid onregelmatig te werken;
  • Je hebt minimaal een diploma verpleegkundige niveau 4 met recente ervaring.

Over het bedrijf

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job