GZ-psycholoog

Shiromi Schuurmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shiromi Schuurmans
FEB 12
Drenthe Vast WO
14.03.2019 Job-Nr: 9196212
Solliciteren

Over de functie

Je gaat aan het werk als hoofdbehandelaar binnen de volwassenen psychiatrie. Je classificeert, diagnosticeert, indiceert en coördineert de behandeling van je cliënten. Hierbij valt te denken aan kortdurende behandelingen maar ook intensieve trajecten voor de cliënten met een chronisch ziektebeeld. Je past verschillende generalistische en specialistische methodieken toe om tot klachtenreductie te komen. Cliënten hebben zelf de regie en jij helpt hen op allerlei manieren bij hun herstel. Uitgangspunt hierbij is de kracht van de cliënt. Dit vraagt naast methodisch en effectief werken, maar ook om creativiteit en innovatie.

Daarbij verleen je supervisie aan mede behandelaars en je bent bereidt om mee te denken aan zorginhoudelijke beleidsvormen.

Functie eisen

Functie eisen:

  • Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog
  • Je werkt zelfstandig, doelgericht en methodisch.
  • Je bent ondernemend, omgevingsgericht en goed in netwerken

De aanstelling is voor 24-32 uur per week. Een vast dienstverband bij Maandag behoort tot de mogelijkheden.

Over het bedrijf

Een vast dienstverband bij Maandag® biedt jou zekerheid en de mogelijkheid om bij diverse zorginstellingen aan het werk te gaan. Dit kunnen korte opdrachten zijn, maar ook zeker opdrachten voor een langere periode. In dit gehele proces zullen wij je persoonlijk begeleiden. Daarnaast stimuleren wij het om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij denken graag met jou mee om je (vakinhoudelijk) verder op te leiden met behulp van trainingen en cursussen via Maandag®. Daarnaast krijg je van ons uiteraard een marktconform salaris op basis van de CAO GGZ en zorgen wij ervoor dat je niet zonder opdracht komt te zitten door ons brede netwerk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job